12. syyskuuta 2015

Huoltoa ja kenkiä

Paloi hermot siihen, että minifee potkii ja kaatuilee aina, kun yritän saada sitä seisomaan. Lopulta nivelet ovat niin hassusti, ettei nukke suostu edes seisomaan. Uudelleen kiristys voisi auttaa, mutta en ole vielä niin epätoivoinen, että purkaisin nukkea osiin. Liian kireä nukke, kun löystyy kuitenkin ennen pitkää. Sen sijaan löysin foorumeita googlailemalla näppäriä pliver ja kuumaliimasuedaus vinkkejä. Koska en omista kuumaliimapistoolia, niin päädyin kokeilemaan pliver -systeemiä.

Pliverin laitossa nuken nivelien väliin lisätään materiaalia, joka tekee nivelien liikkumisesta tasaisempaa ja estää nivelien "potkimisen". Tähän toimenpiteeseen voisi hankkia hienoa materiaalia jostain kaukaa, mutta päädyin kokeilemaan kotikonstia ja tuhosin uuden säämiskäni.Liimasin nivelien/jointtien väliin sopivia paloja Erikeepperillä. Ensimmäinen yritys meni mönkään ja säämiskä ruttuun, kun en antanut liiman kuivua kunnolla. Toisella kerralla onnisti. Lisäsin säämiskää polvien lisäksi lonkkiin.

Käsittelyn jälkeen kroppa pysyy selvästi paremmin pystyssä ja asennoissa, eikä enää potkiskele kesken poseerauksien.  Myös Edwin pääsi käsittelyyn. Pojan yläkroppa valahtaa aina, kun nostan sen ilmaan. Pilverasin vyötäröjointin ja nyt pojan selkä kestää hyvin. 

Kuva on vähän raadollinen (Edwin ei arvosta...), mutta siitä näkee mitä tein.Kuten otsikko lupaili, niin postaus käsittelee myös kenkiä. Tilasin kahdet, uudet korkokengät tytöilleni. Nämä ovat Tonnerin kengät, mutta menevät hyvin nukkejeni korkkarijalkoihin.

Lisäksi tilasin parit uudet siveltimet Ebaysta meikkikokeiluja varten. Näiden lisäksi ostin Fantasiapeleistä uutta mattalakkaa, glossia, hopea- ja kultamaalia. Nyt kelpaa taas meikkailla!


5 kommenttia:

 1. Voi että, unohdin koko Edvinin! Ääk, lisää kuvia hänestä ettei vallan vaivu jonnekkin unholan sumuun ;_;

  Hyvä että löysit keinon kaatuilun estämiseen. Toivottavasti tulevaisuudessa pysyvät pystyssä :D

  Uudet kengät ovat söpsöjä :3 Ruskeat kengät ovat jotenkin ihanan herkullisen väriset! ♥

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo pliverinjuttu on kyllä helpottanut posettamista hurjasti. Pitäisi tosin jaksaa tehdä sama homma vielä muillekin nukeille! :D

   Edvin on jäänyt viime aikoina vähän vähälle huomiolle. Mutta otin hänestä yhden kuvasarjan ja lisäksi pojalle on suunnitteilla tyylin muutos (kunhan uudet tavarat kotiutuu). Joten Edvinkuvia on siis pian tulossa! ^^

   Poista
 2. Oih, mistä ostit nuo Tonnerin turkoosit kengät? Olen hakenut juuri jotain tuontapaisia tytölleni, mutta en ole löytänyt. Noita ruskeita olen katsellut jo eBayssa, mutta nyt olisi enemmän tarvetta pastellisävyille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo turkoosit kengät ovat kyllä kivat. Ne ovat myös Ebaysta Paul_zhangby:ltä, laitoin linkin alle. Ostin ne samalla kertaa ruskeiden kanssa. Ne olivat hetken loppu, mutta nyt niitä oli tullut lisää. :D

   http://www.ebay.com/itm/22-Tonner-American-Model-1-4-Minifee-Evangeline-Ghastly-Pumps-Shoes-13-AS-4-/291565828425

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)