9. syyskuuta 2015

Adairan syksyinen asusetti

Osallistuin jokin aika sitten Hartsilapset foorumilla Angell-Studion kimppaan. Päädyin tilaamaan muutaman muun jutun lisäksi kokonaisen asusetin. "Bunny fullset" on ensimmäinen ostamani asusetti. Korkeiden hintojen takia, teen yleensä nukkejen vaatteet itse, mutta ne vain voinut vastustaa tuota suloista takkijuttua!Asun lisäksi tilasin Angell-Studiolta nukketelineen, jolla nukke pysyy hyllyssä seisaallaan sekä kasvosuojia. Kasvosuojat suojaavat nuken meikkiä ja ripsiä säilytyksen ja kuljetuksen aikana.
Ja vielä photoshootin verran kuvia Adairasta! Sovitin asua myös muille nukeilleni, mutta se sopi Adairalle parhaiten. Asuun kuuluu: mekko, sukat, takki ja harteilla oleva miniviitta.

2 kommenttia:

 1. Hervottoman söpön värinen herkkuasu! Adaira on varmasti onnessaan noin kauniista asusetistä! Tuollaista voisin käyttää jopa itsekkin♥

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun värit ovat kyllä ihanat! Ja tuntuvat sopivan Adairalle hyvin, kun ovat suhteellisen lähellä nuken fullsetin sävyjä. Adaira on oikein tyytyväinen asuunsa. Siitä tuli tytön vakinainen asu, kun sattui sopimaan niin hyvin. :)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)