7. lokakuuta 2015

Blondi tuli taloon

Eli uuden nuken box opening! Ostin tämän nuken toiselta harrastajalta ja aivan eri aikaan, kuin Pandoran. Ja kuinka ollakkaan, molemmat nuket päättivät saapua täsmälleen samana päivänä! Postimies toi aamulla Pandoran ja illalla hain tämän nuken postista.

Pidän vielä hetken jännitystä yllä, ennen kuin paljastan millainen tulokas on kyseessä. Sanon kuitenkin alkusanoiksi sen verran, että tämä oli Grail -nukkeni! Eli haave/unelmanukke, jota en uskonut saavani kovin helpolla, ja järkevään hintaan, käsiini. Nähtyäni tämän myynti-ilmoituksen nukkefoorumilla, päätin ostaa sen samoin tein, vaikka ei ollut tarkoitus kotiuttaa enempää nukkeja syksyn aikana. No okei, mietin hetken ja vertailin vaihtoehtoja. Mutta tein päätöksen melko nopeaan ja muihin nukkeihin verrattuna todella nopeasti!

Ja sitten avauspuuhiin! Koska sain nuken käsiini vasta illalla, niin päädyin kuvaamaan normaalia heikommassa valossa.
Tällä kertaa Edvin pääsi avustajaksi tai enemminkin avaajaksi. Edvinin rinnalla paketti näyttää kovin pieneltä. Nukke saapui tällä kertaa ilman alkuperäistä laatikkoaan ja laatikko lähetettiin jälkikäteen.
Laatikko on täynnä tavaraa! Nuken mukana tuli extrana Dollheart:n asusetti ja kengät. Hmmm....Edvin innostui penkomaan tavaroita. Ja tuo kuvassa näkyvä kenkä on aivan ihana! Juuri tästä syystä en ottanut tyttöjä mukaan avaukseen. Olisivat vielä varastaneet kaikki hepenet. Edvinkin joutui kiusaukseen, vaikkei sitä enää jälkikäteen myönnä.Stringausohjekirjanen. Minusta tämä on jotenkin todella suloisesti kuvitettu! Ja tästä voi jo arvata mikä nukke on kyseessä.Siellä se odottelee monien kuplamuovikerroksien alla! <3
Unoa Lusis ja Fairy Skin eli valkeahkolla ihonvärillä. Ja Adamandine teki nukelle ihanan meikin toiveideni mukaan! Enkelimäinen tyttönen sai hepenet päällensä. Nimesin nuken Illusiaksi. Napsin Illusiasta pienen kuvasarjan, jonka postaan lähipäivinä, ettei tämä avaus veny ihan mahdottoman mittaiseksi
7 kommenttia:

 1. Voi ei! Taas tuommoinen ihanuus~ ♥ Illusia on oikea nättimysten nättimys♥♥♥ Tämä blogi kuuluu ehdottomasti kahden lempi-bjd-blogini joukkoon! ♥ Ja Edvinkin siellä, ihana ilme herralla :"D

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos! <3 Illusia on kyllä oikea nättimys.

   Edvinillä oli hiukan ihmettelemistä kaikissa noissa hepenissä! :D

   Poista
 2. Oivoi, Unoa Lusis on kummitellut mielessäni siitä lähtien kun omani myin pois kauan aikaa sitten. Nyt vähän harmittaa, mutta silloin oli toisenlainen tilanne elämässäni ja nuket toissijaisia. Se ei tunnu silti jättävän minua rauhaan. Kyllä minun on varmaan se jossain vaiheessa hankittava uudestaan kokoelmiini. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että olet joutunut luopumaan omastasi, mutta tämä on kyllä sellainen harrastus, että se seuraa ja mukailee elämäntilanteita. Ja onneksi Unoa Lusis on niin suosittu nukkemalli, että se on mahdollista hankkia uudelleen, jos houkuttelee. Tuo on kyllä sellainen typy, että se kummiteli minukin mielessäni, kunnes sain viimeinkin hankittua oman! :)

   Poista
  2. Totta! Onneksi näitä on kuitenkin koko ajan markkinolla tarjolla ja onhan tietenkin myös tämä uusi Unoalchemy, josta saa B-laatuisia Unoita. Nyt on tosin jo yksi ihan toinen nukke kiikarissa, joten Unoat saavat vielä odottaa uutta tulemistaan minun talouteeni. ;)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)