17. lokakuuta 2015

Sparkling Eyes

Tilaamani Makoeyesin uretaanisilmät saapuivat viimein! Jee!

Pakkaukset olivat jälleen sievät. Jotenkin silmät tuntuvat vieläkin arvokkaammilta, kun ne on huolellisesti ja kauniisti pakattu.Ja itse silmät. Pidän kovasti makon owl -sarjan silmistä, kun niiden iiriksissä on usein paria sävyä. Lisäksi silmissä on nättiä kimallusta ja iiriksien muoto/ulkonäkö on mieleeni. Olen tainnut koukuttua näihin silmiin!

Silmät: Owl-015 (violetit) ja Owl-012 (turkoosit).

Silmät päätyivät Illusialle ja Edvinille. Olin aluksi ajatellut turkoosit Illusialle ja violetit Edvinille, mutta pikaisen sovituksen jälkeen, ne näyttivät paljon paremmilta noin päin. 

Tässä kuvassa näkyy hyvin myös Illusian uudet ripset. Sattui olemaan vain tosi pitkiä räpsyttimiä varastossa. Aluksi pituus vähän epäilytti, mutta nyt näyttääkin kivalta.


Osallistuin Hartsilapset -foorumilla jälleen kerran kimppatilaukseen. Tällä kertaa tilattiin Licht:ltä. Minulle tuli pari peruukkia, rusettipinnejä, wigcap ja hulvattoman pitkät ripset. 

Noista peruukeista kuullaan vielä myöhemmin, kunhan saan koneelle sovituskuvia. Kummallekin löytyi heti käyttäjä.
6 kommenttia:

 1. Voi, söpöt simmut♥ Illusia näyttää niin hölmistyneeltä :'D ♥♥ Höpsökkä♥♥

  Nuo uudet peruukit näyttävät erittäin lupaavilta, en malta odottaa kelle menivät ja miltä näyttävät♥


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo. Illusia näyttää tosiaan vähän hölmistyneeltä! Ehkä se juuri tekee siitä niin suloisen? :D

   Uudet peruukit olivat tosiaan positiivinen yllätys! Etenkin tuo violetti, koska olin aluksi tilaamassa toista peruukkia sen tilalle ja valitsin tuon viime hetkellä, kun alkupäinen olikin loppunut kaupasta. :D

   Poista
 2. Silmät näyttää todella kauniilta nukeillasi, jos saa kysyä niin osaatko antaa osviittaa postikuluista jos tilasit itseksesi? Olen jo pitkään katsellut noita Owl sarjan silmiä ja haluaisin todella ostaa muutamia pareja kun ovat hyvän hintaisia. Ihanat räpsyripset Illusialla, tykkään kummankin meikeistä tosi paljon. ^^ Hyvin sopii tämä Iplehousen poika Unoan kaveriksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Iplen poika sopii kyllä yllättävän hyvin Unoan kaveriksi. Mittasuhteet ja olemus mätsäävät noilla jotenkin paremmin, kuin muilla nukeillani Unoan kanssa. :)

   Owl -sarjan silmät ovat kyllä ihania ja kokeilemisen arvoisia! Tilasin nuo silmät tosiaan itsekseni. Valitsin postitukseksi "small packed", mikä on aika hidas (pari viikkoa), mutta maksoi vain 1,53 dollaria! Eli todella vähän. Malttoi siis tilata vain parit silmät kerralla. ^^ Makolla on myös kallis ems -vaihtoehto, mutta sitä en ole testannut.

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)