3. tammikuuta 2016

Mennyt ja tuleva vuosi

Tein pienen katsauksen harrastukseni kuluneesta vuodesta.

Nukkevuosi 2015


Nuket ovat saapumisjärjestyksessä. Nimeä klikkaamalla pääset esittelypostaukseen. Oli hauska käydä itsekin esittelyt läpi tätä varten ja huomata miten paljon nuket ovat muuttuneet ja saaneet persoonaa!

Withdoll Elf Hunter Emma
Narae Dreamer, N416
Minifee Celine -pää
Minifee Risse
Unoa Lusis
Minifee kroppa

Eli vuoden aikana saapui yhteensä viisi nukkea ja lukematon määrä erilaista nukketavaraa ja tilpehööriä. Ja lisää viime vuoden aikana tilattua kamaa on vielä tulossa!Vuoden saavutukset:


Yksi minulle tärkeimmistä saavutuksista on ollut kehittyä nukkejen meikkaamisessa. Uusia ja vanhoja töitä vertaillessa tyylissä on tapahtunut positiivista muutosta ja homma on yhä hauskaa. Jos aihe kiinnostaa, niin kaikki tekemäni meikkaukset ovat näkyvissä "Meikkipaja" -sivulla.

Toinen saavutukseni on tehdä itse nukenvaatteita ja kehittyä siinä. Vertailin vanhoja ja uusia tuotoksia ja huomasin jäljessä mukavaa kehitystä.

Kolmentena saavutuksena onnistuin hankkimaan yhden grail -nukeistani, eli Unoa Lusiksen. Tämän olisi tosin voinut hehkuttaa ihan ensimmäisenä!

Saavutus, joten olen myös tyytyväinen on se, että vuoden lopulla minulla ei ole yhtään irtopäätä. Onnistuin haalimaan jopa kropan ainoalle kieriväiselleni.

Lisäksi nukket tuntuvat löytäneen omat persoonalliset tyylinsä. Kehitystä ja syvennystä on varmasti tulossa, mutta tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja suunnitella asuja.
Ponivuosi 2015


Ponit ovat saapumisjärjestyksessä. Nimeä klikkaamalla pääset esittelypostaukseen kurkkaamaan, mistä ponista on kyse. Olen ihan tyytyväinen vuoden saavutukseen. Vaikka poneja ei ole tullut valtavaa määrää, niin olen saanut pari sarjaa täyteen, joista toinen on vieläpä blogin nimikkosarja. 

Monsterivuosi 2015


En kerää Monster High -nukkeja enää aktiivisesti, mutta haalin silloin tällöin joitakin suosikkejani kokoelmaani. Nukkeja tuli ostettua vuoden aikana kaksi, joista jälkimmäinen on vielä esittelemättä, kun onnistuin peräti kahdesti poistamaan poitsun kuvat kamerasta. No, onneksi vielä ehtii!

Freaky Fusion Neighthan Rot


Uuden vuoden lupaukset


 • Eli vuodelle 2016 pyrin saamaan kaikille nukeille niiden persoonaan sopivan tyylin. Eli viimeistelen asuja, meikkejä ja mätsäilen silmiä. Ompelen uusia ja tyyliin sopivia vaatteita erityisesti Edvinille ja Illusialle.
 • Lisäksi pyrin hankkimaan nukkeja vain tarkkaan harkiten ja yritän miettiä niiden sopivuutta kokonaisuuteen törsäämättä ihan ylettömiä määriä rahaa. (Näinköhän!)
 • Päivitän valikuvauskalustoni hankkimalla pari valaisinta, uuden taustan (koska ne on kivoja) ja uuden objektiivin.
 • Uusin meikkejä
 • Uusin, muokkaan ja syvennän nukkeprofiileja
 • Räpsin ulkokuvia muuallakin, kuin parvekkeella.
 • Hankin poneja vain keskeneräisistä sarjoista, jotta saisin sarjoja täyteen.

Enempää lupauksia en nyt uskalla tehdä, ettei tule paineita!
Ihanaa uutta vuotta kaikille! <3

8 kommenttia:

 1. Onnellista uutta vuotta 2016! <3
  Blogissasi pääsee aina ihastelemaan kaunista jälkeä ja upeita kuvia~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnellista uutta vuotta! Ihanaa, että pidät! <3

   Poista
 2. Itse pidän ulokuvista paljon ja tavoitteena ulkokuvaaminen on hyvä sekä haasteellinen. :D Hyviä tavoitteita kaikki muutkin, aina on tilaa kehitykselle. Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Ja ulkokuvat ovat yleensä vielä tosi nättejä. Parvekekuviin koukuttuu ihan liian helposti. :,D

   Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 3. Tätä postausta oli mukavaa lukea, kiitos siitä!♥


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
 4. Lisään vielä että tagasin sinut Liebster Awardiin http://littlebookofbluefairies.blogspot.fi/2016/01/liebster-award.html ei mitenkään pakollinen tehtävä, mutta itse pidän näistä tageista koska niillä saa sisältöä blogiin silloin kun ei muuta keksi, toivottavasti vastaat mikäli sinulla on aikaa. ^^ Voit vastata kysymyksiin myös suomeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos awardista! <3 Näitä on aina kiva tehdä ja lukea. Ja kuten sanoit, mukavan helppoa sisältöä blogiin! ;)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)