21. tammikuuta 2016

Yllätyksiä Dollheartilta

Osallistuin Dollheartin tilaukseen ja ehdin mukaan firman Fukubukuro -eventtiin. Eli kymmenellä dollarilla sai ostaa jokaisen tilattavan tuotteen kaveriksi runsaan yllätyspussin. Tilasin yhden asusetin ja kengät sekä näiden kaverina kaksi ylläripussia.

Kengät. Nämä korkkarit olivat rakkautta ensi silmäyksellä! Ja kauniisti pakattu, mistä tulee aina hyvä mieli.
Ja itse asusetti, johon kengät mätsäsin. Tämäkin saapui ihastuttavassa laatikossa. En kovin usein malta tilailla settejä, mutta tämä oli niin ihana, etten voinut vastustaa.

Harmi vain setistä oli unohtunut päällyskorsetti, joka siihen kuuluisi. Firma kuitenkin lähetti puuttuvan osan heti saatuaan välittäjältä tiedon, joten homma hoitui ilahduttavan helposti ja nyt odottelen kirjettä saapuvaksi.
Irida sai setin ja kengät heti ylleen.

Yllätyspusseista paljastui aivan mahtavia juttuja! Kummassakin pussissa oli peruukki, hattu, kengät, asusteita ja vaatteita. Ja sisältö oli mätsätty niin, että ne sopivat kivasti yhteen.
Ensimmäisestä pussista löytyi nämä ihanat kengät. Olisin halunnut tilata ne, mutta ostokset maksoivat jo niin paljon, että jouduin jättämään kengät pois tilauksesta. Oli siis riemu katossa, kun kengät löytyivät pussista!Toisesta pussista taas löytyi samanlaiset kengät, kuin ne jotka tilasin! Ja jopa samaa väriä (näkyy vähän pussikuvassa). Hauska sattuma. Mutta nuo kengät ovat niin kivat, että omistan niitä mielelläni kahdet. Eipä tyttöjen tarvi tapella kengistä niin paljoa!

Vaatteiden sovituksien kuvasatoa tulee seuraavassa postauksessa. ^^6 kommenttia:

 1. Oi miten ihania asuja! Ja miten muhkea lisäsisältö! Pitäisi selkeästi itsekin tilata moisen eventin aikana. Tosi hyvä tuuri, että sait vieläpä ne kengät jotka halusitkin! Tuo setti sopii hyvin tytöllesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, setti sopii kyllä ihanasti Iridalle. <3 Kannattaa ehdottomasti tilailla tuon eventin aikaan! Oli mahtava yllätys. :D

   Poista
 2. Ihana asu ja mitkä kengät! <3
  Ylläripussit on kivoja, hauska sattuma kenkien kanssa! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo yllätyspussit olivat kyllä loistavia! En odottanut niiden olevan noin runsaita. Ja hauska tuo kenkäsattuma, ainakin nyt malttaa käyttää kenkiä, kun on toiset varastossa! ;)

   Poista
 3. Oih! Aivan ihania vaatteita pitäisi varmaan alkaa ommella enemmän kaavojen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli kyllä ihanaa saada kasa kauniita vaatteita! Olen viime aikoina ollut vähän laiska ompelemaan, kun kivoja vaatteita on tullut muuta kautta. Mutta innostuin uusista vaatteista sen verran, että suunnittelin ompelevani noihin mätsääviä lisäosia, kuten korsettitoppia ja paitoja. :D

   Kaavat kyllä helpottavat mukavasti ompeluhommaa. Lisäksi pienellä muokkailulla valmiista kaavoistakin saa tosi kivoja ja persoonallisia juttuja. Käytän itse joskus valmiita kaavoja, joita muuttelen ja monesti myös kaavoitan itse. Riippuen vähän siitä, mitä olen tekemässä. ^^

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)