20. syyskuuta 2016

Withdollin neiti saapui!

Keväällä tilaamani nukke kotiutui viimein. Tilasin toukokuun eventistä kovasti hinkumani Withdollin Elf Hunter Rubyn ja noin neljän kuukauden kuluttua nukke saapui kotiovelle (tehtyään ensin kalliin mutkan tullissa).

Elf Hunter Ruby on limited versio, joka eroaa Withdollin basic Rubysta meikin, varusteiden sekä haltiakorvien ansiosta. Firma julkaisi nuken muutama vuosi takaperin limited -versiona ja missasin sen silloin. Sen jälkeen olen yrittänyt metsästää nukkea jälkimarkkinoilta, mutta huonolla menestyksellä. Onnistuin tosin nappaamaan saman sarjan Emman, mutta nälkä kasvaa syödessä ja Ruby jäi kalvamaan mieltä.

Viime keväänä uskaltauduin kirjoittamaan firmalle ja ilmaisin toivovani kovasti, että he julkaisivat nuken vielä joskus uudelleen. Yllätyksekseni nukke oli eventissä muutama kuukausi myöhemmin. Tilasin sen välittömästi. En tiedä miten paljon toiveellani loppujen lopuksi oli vaikutusta (muutkin olivat saattaneet toivoa samaa), mutta olin tavattoman ilahtunut tapauksesta. Ihan mahtavaa, että firma huomioi asiakkaiden/fanien toiveita!

Ja saapumiskuviin. Aelia eli Withdollin Elf Hunter Emma (ensimmäisestä julkaisusta) poseeraa saapuneen neidin laatikon kanssa.Withdollin laatikon päällä on kaunis logo!

Nuken mukana tulivat ylimääräinen käsipari (juosiammunta), korkokenkäjalat, akryylisilmät sekä tilaamani kahdet, hartsiset korkokengät. Glitteriset ajattelin Aelialle ja pronssiset uudelle tytölle. Tilasin kahdet, jotta kummallakin wd:n tytöistä olisi omat!

Ihastuin noihin kirkkaisiin glitterikenkiin ensi silmäyksellä. Ihan Tuhkimokengät!
Laatikosta paljastui sievä neiti. Rubyn iho on väriltään real (uv). Se on hieman rusehtavampi, kun normaali iho, muttei ihan niin tumma, kuin tan. Mielestäni tämä sävy on todella kaunis.

Aelia auttoi kaverin ylös.


Nukke sai päähänsä silmät ja peruukin. Tilaan tälle vielä omat silmät, mutta niissä menee aikaa. Meikki ja vaatekerta ovat myös suunnitteilla! Siihen asti typykkä saa tyytyä lainattuihin kamppeisiin.

On se vain sievä!

Ja lopuksi vielä pari yhteiskuvaa Aelian kanssa. Vaihdoin Aelialle näitä kuvia varten sopivammat peruukin ja vaatteet.
2 kommenttia:

 1. Onnittelut! Mukavaa, että toiveesi kuultiin ^^
  Oikein nätiltä näyttää tyttönen jo nyt ilman meikkiäkin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä ihanaa, että toive kuultiin ja toteutui. Tuota odottelin niin kovasti. :)

   Kiitos! <3

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)