30. syyskuuta 2016

MSD kroppavertailu (kuvissa nakuja nukkeja)

Kuvasin aikoja sitten kroppavertailun msd -kokoisista tyttönukeistani. Jostain syystä unohdin vain postittaa tämän blogiini. Syynä tosin saattoi olla se, etten ollut ihan tyytyväinen kaikkiin valokuviin, mutta nyt ajattelin, että menkööt!

Vertailussa mukana: Minifee Risse & Chloe, Withdoll Elf Hunter Emma, Narae N416 ja Unoa Lusis.

Kaikki nuket ovat kuvissa nakuja, koska muuten vartaloiden eroja olisi vaikea havaita. Minifee moe line -kroppa ei ehtinyt mukaan vertailuun, koska hankin sen vasta tämän vertailun jälkeen. Teen kuitenkin jossain vaiheessa vielä uuden vertailun minifee kropista, kun niitäkin on jo rantautunut useaa eri sorttia!Nukkejen ihonsävyt:

Minifee normal skin 
Withdoll grey skin
Narae normal skin 
Unoa fairy skin.Näissä perusvertailukuvissa on eri järjestys, koska kuvasin ne eri aikaan. Oikealta vasemmalle:

Minifee - Fairylandin Active Line -kroppa, jossa cutie legs. Kropassa on tuplajointit ja suurin rintapala.

Unoa Lusis - klassinen Unoan kroppa, olikohan 2.0. Kädessä on tuplajointit ja jalassa yksinkertaiset jointit. Vaihdettu isompi rintapala, joka on uusi, toisin kuin nukke.

Narae - perus kroppa suurella rintapalalla ja korkkarijaloilla. Yksijointtiset nivelet.

Withdoll Emma - withdollin perus tyttökroppa, suuremmat rinnat ja nyt jalassa firman erikoiskorkkarijalat. Tuplajointit käsissä ja yksijointtiset jalat.

Kahdella viimeisellä on korkkarijalat ja siksi kuvasin ne kengät jalassa (korkkarijaloilla on nimittäin vaikea seisoa ilman!) 
Minifee venkoilee seisomaan asetellessa muuten vain, koska kropassa on niin paljon pieniä osia, joiden pitää asettua oikein. Lisäksi cutie -jalat ovat tuommoiset suloisen vänkyrät. Nuken seisominen näyttää kuitenkin luonnolliselta, mitä nyt aavistuksen takakenoiselta ja kroppaa on helppo väännellä eri poseihin.

Unoa taas vastaavasti hieman etukenossa (löysät narut saattavat vaikuttaa asiaan). Löysähköä nukkea oli haastava saada seisomaan.

Narae seisoo tikkusuorassa. Korkokenkäjaloista huolimatta se oli helppo tasapainoittaa seisomaan.

Withdoll oli korkokenkäjaloista huolimatta kaikkein helpoin tasapainoitella seisomaan eri asentoihin. Nukke seisoo tikkusuorassa.Nuket koskettavat nenäänsä.

Minifee ja Withdoll saavat kätensä kauniisti poskea vasten. 
Unoa ja Narae taas vain hipaisevat kasvoja.Minifee istuu tukevasti, mutta selkä täysin suorana. Nuken polvet taipuvat niin, että jalat laskeutuvat luonnollisesti ja nilkat ojentuvat kauniisti. Pää taipuu hieman alaspäin.Unoalla on selässään lisäpala, joka helpottaa istumista ja pitää asetella, kun nuken laittaa istumaan. Nukke istuu tukevasti ja sen saa nojaamaan jonkin verran eteenpäin, lisäksi pään saa painumaan kauniisti alaspäin. Polvet ja nilkat taipuvat jonkin verran, mutta nilkat eivät ojennu alas asti.Narae istuu kauniisti! Nukke jököttää paikallaan tukevasti ja sen selkä ja pää taittuvat luonnollisesti alapäin, mikä lisää nuken mahdollisuuksia erilaisissa istumaposeissa. Polvet eivät taivu niin alas kuin muilla ja korkkarijalkojen nilkat eivät käänny. Tosin nilkat ovat jo valmiiksi kauniisti ojennetut.Withdoll istuu selkä tikkusuorana, mutta saa käännettyään päätään alaspäin. Nuken jalat taittuvat kauniisti polvista ja nilkat ojentuvat luonnollisesti. Bust comparison - eli tissivertailu. Kaikilla nukeilla on firmansa "big bust" eli se isompi rintavarustus.

Minifeellä on pienimmät rinnat, jotka näyttävät mielestäni kokonsa puolesta uskottavilta kropan mittasuhteisiin nähden.

Withdollin  rinnat taas ovat kuin push up -liiveissä, joten ne näyttävät upeilta korsetin alla.

Naraella on ehdottomasti suurimmat rinnat. Kun aikanaan avasin nukkelaatikon, sieltä törröttivät ensimmäisenä tissit!

Unoalla on toiseksi suurimmat rinnat ja ne näyttävät mielestäni kaikkein aidoimmilta, sillä rinnat laskeutuvat luonnollisemmin muihin nukkeihin nähden.


Narae ja UnoaOtin lopuksi vielä muutamat vertailukuvat Naraesta ja Unoasta, sille ennen kuin sain molemmat nuket kokoelmiini, minua kiinnosti hirmuisesti näiden kroppien erot ja mahdollisuudet.

Narae on ostettu uutena vuonna 2015. Unoan taas ostin käytettynä  samana vuonna ja se on vanha nukke, jolla on ollut useampi omistaja minua ennen.Narae on helpompi tasapainoitella seisomaan, lisäksi nukelle on helppo tehdä kauniita seisomaposeja. Naraella on korkkarijalat, joten korot tuovat nukelle lisää pituutta. Ero ei ole oikeasti noin suuri. 

Unoa taas on haastavampi seisoja, tosin narujen löysyys vaikuttaa asiaan. Joten arvio ei siten ole ihan reilu.


Naraen vyötäröjointti kääntyy luonnollisesti ja kauniisti, sekä pitää hyvin kaikki asennot. Käsi taittuu hyvin kasvoille.

Unoan löysyys tuli taas tielle, enkä saanut nukkea pitämään asentoaan. Vyötäröjointti kuitenkin mahdollistaa elegantit asennot. Käsi nousee kasvoilla, muttei yhtä pitkälle, kuin Naraen.Rintapalojen vertailu. Naraella on isommat ja Unoalla mielestäni luonnollisemmmat.Käsien vertailu. Naraella on yksityiskohtaisemmat ja sirommat kädet, kuin Unoalla. Unoan sormista vain peukalo on erillään muista. Jalkavertailu:

Naraen korkkarijalat on kauniisti muotoiltu ja linja jatkuu nilkasta nätisti jalkaterään. Korkkarijalat eivät kuitenkaan taivu paljoa nilkoista.

Unoan jalat ovat kolhommat. Nilkka on jalkaterän yläosaa leveämpi ja linja ei ole niin taisainen , kuin Naraella. Nilkka kuitenkin taipuu hyvin ja mahdollistaa erilaisten kenkien pitämisen.


---------------------------------------------------


Ja se oli sitten siinä! Toivottavasti piditte vertailusta ja siitä oli jotakin hyötyä. Tai ainakin viihdettä. 

Nukeilla on todella erilaisia kroppia, jotka posettavat hyvin eri lailla. Kokeilemalla ja kuvia katsomalla löytää suosikkinsa. Yllä olevista omat suosikkini ovat Minifee ja kakkosena Narae. Mutta kaikissa kropissa on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, joten ei voi suoraan sanoa onko joku parempi kuin toinen. Mielipiteitä on yhtä paljon, kuin harrastajia!


Mikä msd -kropista on oma suosikkisi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)