23. syyskuuta 2016

Wheateardolls Instagramissa

Tein vihdoin ja viimein oman nukketilin myös Instagramiin. Minulla on ollut henkilökohtainen instatili jo pari vuotta, mutta ajatus nukketilistä heräsi vasta äskettäin, kun aloin bongailla tuttujen nukkeilijoiden tilejä. Lisäksi uuden puhelimen hankinta mahdollisti useamman tilin helpon ylläpidon Instagramissa.

Tuntuu vähän siltä, että tämä "dollsofinstagram" ilmiö on jo vähän vanha, mutta kirjoitan siitä silti, koska se on minulle tällä hetkellä ajankohtainen aihe. Sitäpaitsi, tulen muutenkin usein vähän jälkijunassa mukaan näihin juttuihin, joten ei tämä varmaan ketään yllätä. :D
Instagram on nukkeharrastajalle houkutteleva paikka, koska siellä on niin helppo jakaa kuvia. Omalla kohdalla ero instan ja blogin välillä on suuri, sillä otan blogia varten kuvat järjestelmäkameralla ja käsittelen ne koneella ennen julkaisua. Instakuvat taas otan enimmäkseen puhelimella muokkaan ne nopeasti puhelimen omilla sovelluksilla. Lisäksi blogia varten tulee tehdä kokonainen postaus teksteineen ja kuvineen, kun taas Instaan riittää yksi kuva kerrallaan. Täten on helppoa kuvitella, miksi moni nukkeilija siirtyy yhä enemmän Instagramin puolelle.

Samaan aikaan, kun Instagramin suosio on nukkepiireissä noussut, niin bloggauksen suosio on vähentynyt. Edellä mainittu näkyy siinä, miten moni suosittu nukkeblogi on hiljentynyt ja jatkanut eloaan Instan puolella. Ilmiö on ymmärrettävä, mutta samaan aikaan sääli. Koska blogeja nyt on vain niin kiva lukea! Onneksi aktiivisia bloggareita on vielä paljon jäljellä ja samaan aikaan Instan puolella saa vielä seurata sinne siirtyneitä.


Tällä kertaa enkeliasuinen Pandora pääsi kuvittamaan postausta.


Mutta takaisin pääaiheeseen: Twice as Fancyn nuket seikkailevat instassa nimellä: wheateardolls

Nukkeharrastukseni ei ole siirtymässä toiseen paikkaan ja blogini jatkaa normaalia eloaan. Instagram sen sijaan on tässä rinnalla hyvä jakopaikka yksittäisille räpsyille ja kännykkäotoksille, joita nukeista tulee silloin tällöin otettua.
Mitä mieltä te olette yleisesti nukkeharrastuksen siirtymisestä Instagramiin? Ja onko teillä jo oma nukketili?

Minulle saa myös linkkailla bjd -aiheisia tilejä, sillä seuraan mielläni muita nukkeilijoita!


2 kommenttia:

 1. Minusta Instagram on tosi helppo paikka jakaa kuvia melkein mistä vaan ja siellä on jotenkin paljon matalampi kynnys jakaa räpsykuvia kännykästä. Itse en koe tarvetta jakaa siellä mitään enemmän muokattua vaikka sekin on houkutellut etenkin kun katsoo kuvia niiltä joita siellä seuraa. Minulla on vaan yksi tili kaikkea varten joten siellä näkyy sitten kaikkea mahdollista. Blogit tai instagram (tai sen puoleen muut kuvien jakamisen sivut kuten Flickr tai ipernity) eivät sulje pois toisiaan ainakaan minulla. :)

  Tässä postauksessa ihana Pandora! <3 ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Instagramissa on ihanan matala kynnys jakaa kuvia! Ja edellä mainittu vaikuttaa ainakin omalla kohdalla positiivisesti nukkeiluaktiivisuuteen. -Tai näin ainakin toivon sen tulevaisuudessa vaikuttavan, vastahan otin sen käyttöön. Sillä oma henkilökohtainen instatili on ollut aktiivisessa käytössä ja juuri sen takia, että puhelimella on niin helppo napsia kuvia.

   Ihana kuulla, että eri julkaisukanavat eivät sinulla sulje toisiaan pois! Ja mukava, että kaikki löytyy samasta tilistä, sitä on varmasti kätevämpi pitää yllä, kuin montaa eri tiliä. :)

   Pandora kiittää kehuista! <3

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)