6. toukokuuta 2011

Ihanat tulokkaat!

Tänään ilokseni postiluukusta ilmestyi kivoja paketteja, joiden johdosta ponien lauma kasvoi peräti neljällä jäsenellä. Kun asettelin poneja hyllyyn, tajusin myös sen käyneen kovin ahtaaksi. Haaveissa olisikin hankkia kunnon lasivitriini, johon nuo saisi asetella esille. Nykyään ponit majailevat siis komeron hyllyllä. Systeemi on siitä hyvä, että aurinko, valo ja pöly eivät pääse tuhoamaan poneja. Haluaisin ne kuitenkin kovasti esille. Avopuolisoni tosin ei välttämättä ole ihan samaa mieltä asiasta.

Uusiin tulokkaisiin kuuluu yksi perhosponi, 2 SHS ponia ja yksi prinsessa.

Ensimmäisenä Winged Winger poni Sun Glider. Winget Winger ponit ovat hiukan sirompia, mutta suunnilleen saman kokoisia, kuin baby ponit. Poneilla on isot, läpikuultavat, perhosensiivet selässään. Kauniin Sun Gliderin siiveät ovat ehjät ja neiti on muutenkin erinomaisessa kunnossa.


Sitten Glittery Sweet Hearth Sisters ponit Sunblossom ja Twinkler. Nämä isosiskoponit ovat teini-ikäisiä poneja ja siksi normaaleja poneja hiukan sirompia. Glittery Sweet Hearth Sisters ponien sarjaan kuuluu neljä ponia, joista minulta puuttuu enää yksi: Starflash. 

Siskoksista Sunblossom on myös erinomaisessa kunnossa. Harjakset ovat silkkiset ja symbolit hienossa kunnossa. Twinklerin harjakset taas ovat hiukan karkeat ja neito saakin käydä kampaajalla ennen hyllyyn menoa.


Princess Royal Blue kuuluu ensimmäiseen prinsessaponien sarjaan. Näillä kaikilla prinsessoilla on tinseliä harjaksissa ja timantteja symbolien paikalla. Myös Royal Blue on erinomaisessa kunnossa. Ilokseni neidolla on myös oma silkkinauha hännässä. Tykkään hirveästi näistä ensimmäisistä prinsessoista.

1 kommentti:

  1. hei haluisitko alkaa lukee mun blogia? Mäkin voin alkaa lukee sun. :)

    VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)