11. toukokuuta 2011

Pienet ballerinat

Tippy Toes ja Toe Dancer kotiutuivat tänään. Nämä baby ponit kuuluvat vuoden 1990 Baby Ballerina Ponies sarjaan. Ponien raajat liikkuvat ja niillä on, kuten eräs ystäväni asian ilmaisi: jumppapuku päällä.


Toe Dancer.


Tippy Toes. Ponin harja on haalistuvaa pinkkiä, eli väri muuttuu aikaa myöten valkoiseksi. Tämän ponin harja on kuitenkin vielä vaalean pinkki. Ponissa on muutamia tussitahroja, kuten otsassa näkyvä tahra.


Kummassakin ponissa on pientä pintalikaa ja lisäksi Tippy Toesissa muutamia tussijälkiä ja viitteitä häntäruosteeseen. Kummankin ponin karvat ovat latvoista kuivat ja harjasta puuttuu sieltä täältä muutamia blugeja karvaa. Puuttuvien blugien täyttäminen voi olla mielenkiintoista, kun olen yleensä uusinut vain kokonaisia harjoja.

Toe Dancerin korvassa on lisäksi pieni lommo, joka näyttää kovasti puraisulta. Jollain on ilmeisesti ollut kova nälkä?


Muuten ponit ovat ihan Ok kunnossa. Maaleissa ja silmämaaleissa ei ole kulumia, eikä poneissa ei ole kellastumia tai syöpää. Ponien kroppien väri on miltei hämmästyttävän kirkas.

Nämä pikkuiset menevät kunnostukseen ja puunaukseen. Toe Dancerin myötä sain ihanan Baby Ballerina Ponies sarjan täyteen. Eli nyt minulla on kaikki neljä. Laitan ryhmäkuvan koko poppoosta sitten, kun saan nämä pikkuiset edustuskuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)