19. toukokuuta 2011

Newborn Twins ja Flicker

Kolme uutta Baby ponia tipahti eilen postiluukusta: Baby Flicker ja kaksopari Jangles ja Tangles. Flicker minulla alun perin oli, mutta sain nyt parempikuntoisen "päivityksen" siitä. Ainoa vika pikkuisessa on toisen silmän kuluneet silmäripset (ei näy kuvassa).

Baby Flicker on vuodelta 1989-90, ja kuuluu Drink´n Wet Baby Ponies -sarjaan. Minulla on neljän ponin sarjasta kolme, eli yhtä vielä metsästän. Erikoista näissä poneissa on se, että kun niille juottaa vettä tuttipullolla, niin poni "pissii" veden ulos. Ponin sisällä on siis letku, jota pitkin vesi siirtyy.


Jangles ja Tangles kuuluvat Newborn Twins -sarjaan ja ovat vuodelta 1986-87. Newborn Twins:ejä on tehty kaksi sarjaa peräkkäisinä vuosina ja kumpaankin sarjaan kuuluu kuudet kaksoset. Tällä kaksosparilla on symbolina hassu pelle. Newborn Twins:t ovat mielestäni kaikkein suloisimpia baby poneja.Tälle porukalle riitti puunaukseksi pelkkä harjaus, kun olivat tullessaan niin siistejä. Mukavaa selvitä vaihteeksi helpolla ja saada ponit heti hyllyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)