5. toukokuuta 2011

Tervetuloa poniblogiini!

Aloin kirjoittaa blogia ponien keräilystä, koska näin pysyn paremmin kärryillä siitä mitä kokoelmalleni milloinkin kuuluu. Blogista on helppo tarkistaa milloin mikäkin poni on minulle tullut. Puhumattakaan kunnostuksien ja customien edistymisestä. Valitsin blogin nimeksi Twice as Fancy Ponies, koska se on suosikkisarjani G1 poneista.

Aloitin My Little Ponien keräilyn oikeastaan jo lapsena. Kun ikätoverimme eivät enää leikkineet poneilla, aloimme ystäväni kanssa ostella heidän vanhoja ponejaan. Teini-ikäisenä keräily unohtui ja ponit päätyivät komeron pohjalle. En kuitenkaan malttanut luopua yhdestäkään. Noin vuosi sitten innostuin kunnostamaan vanhat ponit ja selailin paljon ponisivustoja netissä. Ihastuin erityisesti Myrskyttären ponisivuihin, joita suosittelen lämpimästi kaikille. Sittemmin innostuin keräilystä uudestaan.

Kuvassa sattumanvaraisesti joitakin ponejani.


Keräilen erityisesti G1 poneja, joita valmistettiin 80- ja 90-luvulla. G1:stä suosin erityisesti baby poneja ja sellaisia, jotka miellyttävät silmää. G3 mallin poneja ostan, jos esimerkiksi kirpputorilta sattuu löytymään, mutta en varsinaisesti keräile niitä. Tällä hetkellä kokoelmassani on hieman alle 50 G1 ponia, 1 G2 poni ja 1 G3 poni ja pari customia, joista toinen on vielä vähän vaiheessa. Kokoelma kasvaa hyvää vauhtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)