4. heinäkuuta 2011

Flurryn kunnostus

Windy Wing Ponies -sarjan Flurryja saapui minulle jokin aika sitten kaksin kappalein. Kunnostin siivekkään ja jätin siivettömän odottelemaan innostusta siipien tekoon. En tajunnut ottaa yksityiskuvaa siivekkäästä ennen kunnostusta, joten liitin tähän mauttomasti jo aikaisemmin laittamani kuvan.

Siivekäs Flurry oli melko likainen, sen karvat oli kunnolla kynitti ja siinä oli kirkkaita tussitahroja. Siivet olivat kuitenkin ehjät, symboli kunnossa ja maalit olivat muutenkin  siistit.


Aluksi pesin ponin. Pään irrottamisessa oli kova urakka ja annoin sen lopulta avokin hoidettavaksi. Seuraava ongelma olikin sitten pihdit. Omat (siis avokin) kapeimmat pihdit olivat aivan liian isot pieneen päähän. Avokki jälleen kerran pelasti tilanteen ja haki kaupasta minulle sopivat pihdit.


Pintalika lähti pesussa ja tussi tahrat irtovat taikasienellä, kunhan ensin kuurasin niitä ahkerasti. Sieneen kului soma kolo. Roottasin uudet karvat Flurrylle kahden langan menetelmällä, jossa avainasemassa olivat neula, pihdit ja hammaslanka. Griffinin tutoriaali näppärään menetelmään löytyy täältä.

Karvana Dolly Hairin Pussycat.


Vielä uusi häntä ja viimeistely latvakiharoilla. Kaunis keijuponi Flurrysta lopulta kouriutui!


Flurry halusi ehdottomasti poseerata teemaan liittyvässä paikassa, kukkien keskellä. Joten mikäpä sitä sitten estämään. Tuohon lumihiutalesymboliin olisi kyllä sopinut paremmin talvimaisema.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)