8. heinäkuuta 2011

Tex & Birthday

Englannista kotiutuivat Big Brother Pony Tex ja Birthday Pony. Tämä kaksikko oli hyvin odotettu.

Tex on vuodelta 1987 ja nyt toinen omistamani poikaponi. Tämä Ori on hienossa kunnossa, mitä nyt hieman pintalikaa, joka lähti pesussa pois.
Birthday Poni on vuodelta 1991. Tämä poni ei ole ollut aivan yhtä onnekas kui Tex. Ponissa oli paljon pintalikaa, tussi ja kuulakynän jälkiä, sekä karvoja oltiin pätkitty. Ponin hännän serpentiineistä ei ole tietoakaan. Lisäksi tinselit ovat melkein kuluneet pois. Positiivista kuitenkin, että ponilla on ilmeisesti leikitty ahkerasti. Tässä vielä lähikuvaa pahimmista tusseista. Hankasin niitä ties millä, mutta vaalenivat vain hiukan. Pitää yrittää vielä aurinkohoitoa.


2 kommenttia:

  1. Tex on todella komea oriponi ja tämä sinun yksilösi näyttää olevan loistavassa kunnossa! Birthday Pony sen sijaan on omasta mielestäni vähän liiankin täyteen ahdettu noita kuvioita, ei siis suosikkejani.

    VastaaPoista
  2. Mä ihastuin joskus Texiin, mutta aikani ponihyllyllä sitä katseltua, en enää löytänyt yhteyttä. Hankinpa siis orhille uuden kodin.

    Synttäriponia taas karsastin aluksi, mutta sitten ihastuin siihen. Kun sain sen, tykkäännyin kovasti. Se on niin erilainen kuin muut.

    VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)