1. heinäkuuta 2011

Kurkkaus laatikkoon!

Olin tilanut ja huutanut poneja ympäri maailmaa. Ilokseni kaikki laatikot saapuivat perille samana päivänä! Voitte siis kuvitella riemuni (lapsi jouluna), kun availin laatikkoa laatikon perään. Tosin kaksi isompaa lottia odottavat vielä saapumistaan, koska sain ne Ebaysta yllättäen second change offerina. Nyt onkin sitten hyvä pitää pieni hamsteritauko ja ihailla ja kunnostella jo haalittuja poneja.


Tytöt hämmästelevät tulokkaita: "Uusi mies!"


Tulen vielä esittelemään yksitellen kaikki uudet ponit, mutten voinut vastustaa kiusausta laittaa kuvia koko satsista.

2 kommenttia:

  1. Paketteja on aina kiva saada mutta varsinkin poni paketteja;D Itekki aina oon ihan täpinöissäni kun tulee paketti:D Montako ponia tilasit? :)

    VastaaPoista
  2. Niimpä! Minulle tulee aina lapsuuden joulut mieleen. :D

    Tilailin 18. Joista 5 G3 -ponia ja loput G1 -poneja. Lisäksi noista pari on baitteja customointia varten. Matkalla olevissa laatikoissa on 11 ja toisessa 12 G3 -ponia. Kokeilin huvikseen huutaa niitä edullisesti ja tietenkin hävisin. Onnekseni eka huutaja ei kuitenkaan ikinä maksanut lotteja, joten lopulta sain ne huutamallani hinnalla.

    Täytyy sanoa, että avokki vain pyörittelee silmiään ja naureskelee, kun vilkaiseekin kasvavaa kokoelmaani: "Häh? Missä vaiheessa noita noin paljon on tullut?" :D

    VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)