22. tammikuuta 2014

Nukenvaatteita osa 1

Customvaateprojektin saldoa. Tytöille sain valmiiksi kolme vaatetta. Aloitin kyllä useampaa, mutta hyllytin loput, koska en ollut niihin täysin tyytyväinen.


Frankie sai uuden hameen. Tein kaavan Pursephonen hametta mallina käyttäen. Tämä oli yllättävän helppo tehdä ja noita koristeompeleita oli mukava hurautella.


Rochelle esittelee sööttiä kukkamekkoa. Tein tämän vanhojen kaavojeni mukaisesti, onneksi olivat vielä tallella! Yläosan pieniä muoto-ompeleita oli rasittava ommella, mutta niiden ansiosta mekko istuu nätisti. Alaosan kaavaa muokkasin hieman netistä löytämieni perusteella.
Clawdeen sai ylleen pörröisen fleecetakin. Takki on ommeltu Requiemin kaavojen mukaan, jotka ostin Etsystä, täältä. Takissa oli aika paljon ommeltavaa, mutta pidän siitä! Ompelin viitan hupun suoraan takkiin kiinni, koska halusin hupullisen takin.

4 kommenttia:

 1. tuo takki on kyllä näistä kolmesta lempparini <3 ihana ja juuri sopivan paksu ja pehmoinen tähän vuodenaikaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se onnistui yllättävän hyvin ja fleece on mahtava materiaali. :)

   Poista
 2. kivoja vaatteita :D harmi ettei itselläni ole ompelukonetta käytössä, kun käsin laiskottaa rueta ompelemaan :d pitäisi kai lisätä se ostoslistan jatkoksi, eh :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä noissa kyllä meina mennä hermo, kun on niin paljon pieniä saumoja. :D Mutta on aina kiva saada uusia vaatteita nukeille.

   Mä ostin oman koneeni aika halvalla ja alennuksesta. ;)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)