13. tammikuuta 2014

Kuvatarinan tyyppistä postailua - Uusi Lala

En ole aikaisemmin julkaissut täällä yhtään kuvatarinaa. Pari on tullut kirjoitettua, mutta niiden kuvaaminen on jostain syystä jäänyt. Uuden vuoden kunniaksi tässä ensimmäinen!

---------------------------------Clawd kosketti kirkasta muovia käsillään ja huokasi. Hahmo muovin takana säpsähti ja yritti liikuttaa päätään. Hänet oli kuitenkin sidottu niin hyvin paikoilleen, että hän tyytyi vain hymyilemään hiukan. Clawd hymyili takaisin ja silitti pakkauksen pintaa kevyesti. Pian uusi nukke pääsisi vapauteen ja Clawd saisi ritarillisesti esitellä hänelle uuden kodin. Uusi Draculaura olisi varmasti niin mielissään, että palkitsi sankarinsa suudelmalla, tai ehkä jopa kahdella, Clawd haaveili.


Clawd kuvitteli juuri, kuinka hänet hukutettaisiin tuhansiin suudelmiin ja pussaili innokkaana muovia, joka erotti hänet hurmaavasta nukesta. Kuului kopahdus ja Clawd hypähti ilmaan äkillistä ääntä. Kopausta seurasi murahdus ja Clawd punastui. Hän tunsi jääneensä kiinni jostain kielletystä - hyvin kielletystä.Skull Shores Draculaura, Clawdin pitkäaikainen tyttöystävä, astui lähemmäs ja polkaisi jalallaan maata. Korko päästi äänen ja Clawd arvasi mistä ensimmäinen kopaus oli kuulunut. Draculaura oli painanut kädet lanteilleen ja pudisti kiukustuneena päätään. 


"Clawd Wolf! Kuinka sinä kehtaat!" Draculaura huusi. "Päästän sinut silmistäni sekunniksi ja täällä sinä vain vikittelet vierasta naista. Eikä tyttö parka ole vielä edes päässyt ulos laatikosta. Häpeäisit!"Draculaura ei ollut koskaan aiemmin huutanut Clawdille. Poika säikähti niin, että kaatui takamuksilleen lattialle. Eikä kaatuminen ollut pehmeä, vaan Clawd oli varma, että saisi kunnon mustelman kipeälle takamukselleen. Hän oli juuri huomauttamasti asiasta Draculauralle, kun tyttö tuhahti ja lähti niskojaan nakellen pois.

Draculaura päätti ettei puhuisi Clawdille enää pitkään, pitkään aikaan.


Uusi Draculaura selvisi pakkauksestaan ja murtunut Clawd unohti hetkessä vihaisen tyttöystävänsä. "Hei muru", Clawd aloitti ja päätti kellistää kaunottaren samoin tein.

Uusi Draculaura ei ollut kuitenkaan samaa mieltä asiasta. Hän oli nähnyt miten Clawdilla oli jo tyttöystävä ja miten tämä oli pahoittanut mielensä.

"Sinun täytyy pyytää häneltä anteeksi", Draculaura sanoi ja työnsi Clawdin kauemmas itsestään. "Minä en lähde mukaan tähän leikkiin."


Koska kumpikin Draculaura oli nyt vihastunut Clawdille, niin hänen ei auttanut muuta, kuin myöntää olleensa väärässä. Clawd valmisteli sydäntä särkevän kauniin puheen. Tai itseasiassa Cupid valmisteli sen Clawdin pyynnöstä, mutta Clawd kuitenkin esitti sellaisen mielitietyilleen.


Ja kuinka siinä sitten kävikään? Kumpikaan Draculauroista ei pystynyt vastustamaan Clawdin koiranpennun katsetta. Clawd kiitti mielessään Cupidia puheen kirjoittamisesta ja päätti lahjoittaa tälle kiitokseksi suuren sulkaarasian. Samalla hän mietti tehoaisikohan sama puhe myös Cupidiin, tämä kun ei ollut yhtään hullumman näköinen...


 ---------------------------------


Mitäs piditte tarinasta? Minulla ainakin oli hauskaa tehdessäni sitä. Clawdista ei pitänyt tulla ihan noin limaista naistenkaatajaa, mutta en voinut vastustaa kiusausta. ;)

6 kommenttia:

 1. Hauska tarina. Noita poikia kun on monsterilassa niin vähän, niin niitä tulee aina kuviteltua limaisiksi naistenkaatajiksi :P Tein kans itsekseni tarinan jossa Deuce pääsee vähän vauhtiin mutten oo viittinyt sitä nettiin laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totta, monsteripoikia saisi olla paljon enemmän. On vaikea olla ajattelematta Clawdia limaisena, kun noita Draculauroja riittää sille kokoelmasta useampi.

   Olisi kyllä kiva lukea miten Deuce pääsee vauhtiin! Toivottavasti tarina jossain välissä löytää tiensä nettiin? :)

   Poista
 2. Tosi kiva tarina :) "Samalla hän mietti tehoaisikohan sama puhe myös Cupidiin, tämä kun ei ollut yhtään hullumman näköinen..." haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Cupid arvosti hienoa yritystä. :D

   Poista
 3. hahah, hauska tarina :Dd varsinkin toi loppu :p

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)