24. tammikuuta 2014

Nukenvaatteita osa 2

Loput customvaateprojektin vaatteista on pojille. Ketutti, kun cam pojille ei ollut laittaa ylle muuta, kuin peruspakkauksen vaatteet. Eli shortshit tai shortshit. Ja toinen asuista on vielä fearleading -tyyppinen urheiluasu. Oli siis jo aikakakin saada noille jotain kunnon vaatetta päälle!


Cam pojat saivat pitkät, istuvat housut. Harmi, etten tajunnut ottaa niistä lähikuvaa! Kyseessä on kuitenkin sama ruudullinen kangas, joka vilahtaa Sneak Peek -postauksessa pariin kertaan.


Ja t-paidan. Minusta paidasta tuli aavistuksen lyhyt, mutta Gargoylea se ei tunnu haittaavan. Tiedämpä mitä teen ensi kerralla toisin! Houkuttaisi maalailla vaaleaan paitaan jotakin kangasmaaleilla. Harmi vain, että silitysrautani on yhä kadoksissa. Paita on tarranauhalla kiinni selästä.


Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä... fleecehuppari! Tämä on näistä oma suosikkini. Muokkasin hieman netistä löytämääni kaavaa, jotta takista tuli istuvampi.Huomionhakuinen Heat totesi, että kivenmurikoiden kuvaus riittää tältä päivältä ja tunki itse kuvaan.

Heat: "Tarvitset kuule polttavamman mallin. Tälläisen kuuman duden, joka sulattaa jäisimmätkin mimmit".

Lienee sanomattakin selvää, ettei Abbey oikein arvostanut kommenttia.


Listausta netistä löytämistäni MH kaavoista löytyy täätlä.

2 kommenttia:

  1. tolle poitsulle sopis tosi hyvin myös pipo:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Mulla olisikin juuri sopivasti lankaa ja virkkuukoukku. Pitänee alkaa muistelemaan miten homma toimii, kun edellisestä virkkuuprojektista on jo jokunen vuosi vierähtänyt. :D

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)