19. tammikuuta 2014

Sneak Peek: custom vaatteita tulossa!

Ostin joulualesta ikioman ompelukoneen, jippii! Tästä innostuneena ostin myös muutamia eri kankaita, lankoja ja nappeja. Ja uusi monsterivaate projekti sai alkaa! Olen jo hyvän aikaa koonnut netistä erilaisia kaavoja, joita käyttää ideoiden pohjalla.

Kangassaalis. Minulla ei muuton jäljiltä ollut yhtään kangasta varastossa. Ostin jokaista kangasta 10-20 cm, jolloin yhdelle palalle jäi hintaa 0,50-2,00 euroa. Ei paha, kun sai kangasta suoraan pakasta. Myyjä kyllä vähän ihmetteli, kun halusin niin pieniä paloja. Eikä asiaa tainnut auttaa, kun selitin tekeväni nukenvaatteita!


Kaavoja. Piirsin noita suoraan näytöltä paperille.


Yhden mekon kankaat leikattuna. Minusta tuo kukkakangas on jotenkin tosi ihana! Sellainen romanttisen vanhanaikainen.


Lankoja ja vetoketju. Vetskari osoittautui kotona liian pitkäksi, vaikka oli kaupan pienin. Pitänee hyödyntää se joskus johonkin oikeaan vaatteeseen.


Frankie oli sovitusnukkena. Kuvassa näkyy myös vähän ihanaa ompelukonettani.
Sovitusta. Tämän hameen hyllytin, koska se ei asettunut hyvin ilman silitystä ja rautani on kadonnut. Lisäksi jätin saumat siksakkaamatta ja rypytykset alkoivat repsottaa... ärsyttävä, purkautuva kangas...


Cam Gargoule sai toimia poikamallina.


Kokosin netistä löytämiäni kaavoja yhdelle sivulle Monster High keräily -foorumille. Kyseessä on siis suomenkielinen, MH nukkejen keräilijöille ja harrastajille suunnattu keskustelupaikka. Vaatekaavasivulle pääset tästä.

Itse valmiista vaatteista lisää lähipäivinä. :)

3 kommenttia:

 1. Keräiletkö MH lisäksi ABJ-nukkeja? Ne ovat ihania! Googleta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy paremmin BJD:nä tai BJDOLLS :)

   Poista
  2. Hei, olen muutamaan otteeseen pöyrinyt BJD-nukeille suunnatuissa blogeissa ja sivuilla. Nuket kiinnostavat ja houkuttelisi kyllä joskus hankkia niitäkin. Vielä en kuitenkaan ole malttanut. Mutta ihania ovat! :) Ja voin vain kuvitella miten kivoja photoshootteja BJD:n kanssa saisi (nukkejen valokuvaus on mukavaa). :D

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)