4. huhtikuuta 2014

Kuinka Bjd -nukke kotiutui

Eräänä, aurinkoisena aamuna, herään oven paukutukseen. Käännän kylkeä ja vedän peiton pääni ylitse. Sitten silmäni räpsähtävät auki ja tajuan, että se saattaa olla odotettua aikaisemmin saapunut pakettini. Heitän peiton syrjään ja ryntään ovelle. Huomaan sukia hiukan yön sotkemia hiuksiani samalla, kun vedän oven auki. Hymyilevä postimies tervehtii iloisesti ja ojentaa minulle paketin. Paketti on kokoonsa nähden yllättävän kevyt. Vaihdamme muutaman sanan, mutta olen niin innoissani, etten jälkeenpäin muista niistä mitään. Vasta, kun suljen oven, tajuan että olen yhä yövaatteissa ja paitani kuultaa kivasti läpi. Pahus.

Asettelen paketin keskelle lattiaa ja kaivan kameran esiin. Päätän, että olen aikuinen nainen ja maltan kyllä mieleni. Hoidan ensin aamutoimet ja syön rauhassa aamupalaa ja alan vasta sitten tutkia laatikkoa tarkemmin. Onhan tuota odotettu jo viikkoja. -Kattia kanssa... heitän hupparin päälle ja alan repiä pahvia auki. Kynnet eivät riitä, joten joudun hakemaan sakset ja paperiveitsen avuksi.




Laatikosta paljastuu Mystic Kids:n musta nukkelaatikko. Kannen alla odottelee ihanan pehmeä ja pörröinen tyyny, joka on kiinnitetty silkkinauhoilla. Hipelöin sitä hetken.




"Gift". Valkoinen tyyny, jonka käyttötarkoituksesta en vieläkään ole päässyt ihan perille. Joko siinä voi säilyttää silmiä, tai sitten se on jonkinlainen taikasienentapainen nuken putsaukseen. Ideoita?

Noiden lisäksi pakkauksesta löytyi nuken kortti/todistus ja lahjana eye puttya, eli tököttiä nuken silmien kiinnitykseen. Tulee kyllä tarpeeseen, kun tilasin nukelle myös toiset silmät.



Siellä se on! Alusvaatteineen päivineen. Nukella on naamasuojus meikkiä turvaamassa.


Joka raajan ympärillä on suojia.

Ja sitten sain sen kunnolla kätösiini ja pääsin testailemaan poseerauksia ja ottamaan kuvia.



Ja hieman lähikuvia. Nukke ei tosin innostunut siitä, että joutui poseeraamaan kaljuna ja alusvaatteissa. Mutta eihän tässä sen mielipidettä kysyttykään.



Nukella on valmis, firman meikki ja sen mukana tuli random silmät. Tuon olisi saanut myös ilman meikkiä, mutta sain meikin samaan hintaan, joten tartuin tarjoukseen. Tykkään hirmuisesti noista pitkistä ripsistä!




Nukke näyttää vähän ujolta. Saa nähdä mitä keksin sen varalle!




Sain Lillianin viikko sitten ja odottelen yhä peruukkeja, joita tilailin vähän eri paikoista. Laitan nukesta vielä lisää kuvia, kunhan se on kuvauskunnossa. Ehkä olen siihen mennessä keksinyt sille oikean nimenkin.


8 kommenttia:

  1. Ihana! Itse en ole bjd nukkea hankkimassa, mutta silti ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana tuo tosiaan on. Etenkin nyt, kun sain sille vaatteita päälle! ;)

      Poista
  2. Onpa ihana, jopa kaljuna ja pelkissä alkkareissa :)
    Millaisia peruukkeja tilasit? Värit varsinkin kiinnostaa kovasti. Vai onko se yllätys? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja nukke kiittää myös. :)

      Peruukit eivät ole yllätys. Tilasin neljä, joista kaksi on vaalean ruskeita (eli tummanvaalea normi hiusväri). Toisessa korkkiruuveja ja otsis ja toisessa laineita ja ei otsista. Lisäksi tilasin yhden lyhyemmän turkoosin ja pitkän, suoran blondin. Jännä nähdä sitten miten nuken ulkonäkö muuttuu eri peruukeilla! Haaveissa olisi hankkia vielä yksi oranssinpunainen peruukki, kunhan vain löydän sopivan. :) -Taisin vähän seota noiden peruukkien kanssa, mutta kun ne ovat niin kivoja! :D

      Poista
    2. No eihän neljä peruukkia vielä älytön määrä ole :) Mun mielestä on siistiä miten peruukki voi muuttaa nuken ulkonäköä niin radikaalisti, välillä on kuvia katsellessa ihmetyttänyt että voiko se olla sama nukke :) Mä varmaan ostelisin jotain shokkiväri-peruukkeja vaan, rakastan epäluonnollisia hiusten värejä :D
      Mua pelottaa että innostun nyt noista bjd-nukeista liikaa pelkästään näiden sinun kuvien takia, ei mulla ole varaa :D Säästäähän tietysti voisi, mutta ei mulla kuitenkaan mitään säästöön jäisi, tulisi ostettua kaikkea tarpeellista ja "tarpeellista" ;)

      Poista
    3. Joo, mäkin tykkään hirmuisesti siitä, miten paljon peruukki nukkea muuttaa. Ja siksi houkuttelisi hankkia niitä vielä lisää. :D Turkoosia en juuri siksi voinut vastustaa! Lisäksi se oli halpa.

      Heh, mullakin innostus lähti alunperin muiden kuvista. Ja varaa ei olisi ollut, mutta sain juuri sen verran nipistettyä säästöistä. Etenkin niitä "tarpeellisia" hankintoja kerääntyy aina kummasti! ;)

      Poista
  3. Onneksi olkoon :D Taisinkin jo foorumillakin nähdä jotain opening kuvia?
    Epäilen kanssa että tuo neliön muotoinen asia olisi jokin taikasienen tapainen?
    En malta odottaa että nähdään tyttö peruukkeineen ja valmiina ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, laitoin innokkaana foorumille avaamiskuvat jo heti samana iltana. :D

      Sain tytölle jo yhden peruukin, joten pian julkaisen kuvia täällä blogin puolella. ^^

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)