27. huhtikuuta 2015

Nukkemiitti

Osallistuin viikonloppuna nukkemiittiin. Tällä kertaa miittailimme toisen harrastajan luona. En muistanut laskea monta, ihanaa nukkea oli paikalla, mutta kuten kuvista käy ilmi, niin monta!

Ja päivän kuvasaldoa:
Doll Chateaun siro ja pitkäraajainen ihanuus, jolla on jointtikädet! Edvin edustaa tässä kuvassa hyvin. Poika ei voi istua noissa housuissa, jos niiden nappi on kiinni. Ja Edvin unohti näköjään taas paitansa johonkin, mutta näyttää löytäneen yhden kengän tilalle... hmm...Tällä fantasianeidolla on upea talviasu!

Withdollin neidot: Luna rosybrown värisellä iholla ja minun Emmani harmaalla iholla. Olen haaveillut tuollaisesta Lunasta. Moldin kasvonpiirteet ovat niin kauniit. Jos Withdoll julkaisee nukesta joskus haltiakorvaisen version, niin se on pakko saada!Tämä söpöliini on msd -kokoinen kentaurityttö. Harmi vain, etten tajunnut ottaa siitä kuvaa, jossa näkyisi upea kentaurikeho kokonaan!Iplehousen sd -kokoinen kaunotar. Ensimmäisessä kuvassa nukella on pieni nukke sylissä.

2 kommenttia:

  1. Beautiful dolls, I wish I had some of them :) Adore your dolls too, and your corsets and other sewing are great :) kisses from Poland :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Magni! I wish I had some of those dolls too. They are beautiful! Pictures are from a local doll meetup. :) Nice to hear that you like my dolls and sewings! :) Kisses! :)

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)