12. toukokuuta 2015

Uusi neiti on saapunut! (kuvissa nakua nukkea)

Tai itseaisassa tytteli saapui jo viime viikolla, mutta ehdin postailla aiheesta vasta tänään. Kevään opiskeluhommat alkavat olla suurimmilta osin paketissa, joten voi taas keskittyä kaikkeen mukavaan, kuten vaikkapa harrastuksiin.

Olen ihaillut Narae -nukkeja ties kuinka kauan ja viimein hankin yhden itselleni. Tilasin Art Bimongilta ja se toimitettiin ihanan nopeassa aikataulussa. Vain viikko tilaukseni jälkeen nukke oli Suomessa. Yleensä suoraan firmalta tilatessa nukkejen valmistus kestää kuukausia, mutta tämä nukke oli valmiina varastossa.

Nuken nopea toimitus jatkui Suomen puolella, sillä se saapui tullistakin ennätysajassa. Maksoin tullit maanantaina keskipäivän aikoihin ja keskiviikkoaamuna heräsin siihen, kun postimies kantoi paketin ovelle. Lienee sanomattakin selvää, että kyseinen päivä alkoi iloisissa merkeissä!

Pääsin avaamaan nukkepakettia vasta iltapäivällä, luentojen jälkeen. Adaira odotteli paketin päällä, valmiina auttamaan. Luulen, että se otti vähän nokkiinsa siitä, että viime kerralla Sifre sai olla avauspuna. Homma kun on yleensä kuulunut Adairalle!

Nukkelaatikossa oli kaksi tyynyä, joiden väliin nukke oli pakattu runsaaseen kuplamuoviin. 


Laatikosta löytyi muutama lahja. Adairan edessä olevassa pussukassa on silmienkiinnitysainetta ja sieniä nuken puhdistukseen. Lisäksi lahjana on nallevaimenperä, joka paljastui näppäräksi mittanauhaksi ja muovinen kapistus, jolle ei voinut muuta, kuin naurahtaa. Tuo hämmentävä, muovinen kapistus näyttää epäilyttävästi leikkihuulipunalta...! En ole keksinyt sille vielä mitään muuta tarkoitusta. 


Kuplamuovia raottamalla laatikosta paljastui vähän kroppaa ja valtavat tissit! Tilasin nuken suuremmalla rintavarustuksella.


Tällainen uhkea kaunotar paljastui loppujen peitteiden alta!Aitoustodistuksen esitteluä ja kainostelua. 

Katsotaampa seuraavaksi vähän yksityiskohtia:


Kauniit kädet, joissa on nätit kynnet.


Nukella on korkokenkäjalat. Koska halusin ehdottomasti korkkarijalat, niin normijalkojen puute ei haittaa. Jalat ovat kiinni pienillä koukuilla, joten ne on mahdollista vaihtaa lättäjalkoihin, jos sellaiset sattuu omistamaan. 


Takaraivossa on firman logot.


Kurkkaus pään sisälle. Erityistä Narae -nukeissa on se, että pään etuosa lähtee irti. Useissa nukkemalleissa (esimerkiksi kaikki muut nukkeni) pään takaosa irtoaa ja meikkiä tehdessä pään täytyy irrottaa kokonaan. Naraella riittää pelkkä naamalaatan irrotus.


Kropassa on vyötäröjointti, joka toimii erittäin hyvin, luonnollisesti ja pitää asentonsa. Nukke posettaa edellä mainitun takia todella kauniisti! Polvissa ja kyynärpäissä on perusjointit, eli ei ole tuplajointteja. Siitä huolimatta nekin posettavat oikein hyvin.


Lähikuvaa kasvoista.


Silmien, peruukin ja vaatteiden kanssa. Nukke seisoo korkokengillä todella hyvin.

Adairan vaatteet mahtuivat nukelle, mutta Minifeen ja Withdollin eivät (koska neiti on niin kovin rintava). Teen piakoin tytölle hiukan omia vaatteita, niin ei tarvitse lainailla muilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)