19. toukokuuta 2015

Ihanat korot!

Naraen korkkarijalkojen myötä innostuin vähän tilailemaan kenkiä! Huomasin samalla, että nukkekenkien shoppailu on lähes yhtä koukuttavaa puuhaa, kuin normaali kenkäshoppailu. Naraen jalkaan mahtuvat Tonner -muotinuken kengät, joita kaikki kuvan kenkäparit edustavat. 

Teen lähiaikoina vielä kunnon postauksen noista kengistä ja niiden sopivuudesta ja toimivuudesta  bjd -nukeille. Kuvaan siinä kengät paremmin myös nukkejen jalassa. Tämä on pikainen ennakkokatsaus, kun en malttanut olla heti postailematta noista. ^^Löysin Etsystä aivan ihanat nilkkurit! Kengät saapuivat kauniisti silkkipaperiin käärittynä.
Nämä kengät ostin toiselta harrastajalta Hartsilapset -foorumin kautta. Ne vilahtivat jo  edellisessä postauksessa uuden nuken jalassa.Samoihin aikoihin kenkien kanssa tuli tilattua Ebaysta parit silmät. Keskimmäiset ovat vanhat. Punaiset ovat kooltaan 10mm ja loput kaksi 12mm. Ero silmien koon välillä on valtava! Myös saman kokoisten silmien välillä on eroa. Vihreiden silmien iiris on suurempi kuin noiden vaalean violettien. Vihreät eivät sen takia sopineet Aelialle, mutta keskimmäiset sopivat, vaikka ovat samaa kokoa. Ja näin suuressa paketissa matkasi kaksi paria lasisilmiä! Silmät ovat tuolla pohjalla kuplamuoviin kärittynä. Ei taida Koreassa olla yhtä kovat postikulut, kuin Suomessa.


2 kommenttia:

 1. Onpa iso paketti! Kengät ovat suloisia, punaiset taitavat olla omat suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo paketti oli kyllä hullun iso! Mietin jo, että mitä ihmettä oikein olen tilannut, kun ainoa odottamani tavara olivat pienet silmät. :D

   Tykkään itsekin kovasti noista punaisista kengistä. ^^

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)