14. toukokuuta 2015

Narae sai meikin

Uusi neiti on vielä nimeä vailla, mutta sain tehtyä sille meikin.

Tästä lähdin liikkeelle. Kasvopala ennen päällystystä ja blushauksia. Minusta nukella on todella ihanat kasvonpiirteet. Erilaisella meikillä niistä voi saada lapsekkaat tai aikuismaiset.Ja tähän päädyttiin lukemattomien blushaus-, maali- ja värikerrosten jälkeen. Kuten kuvan valaistuksesta huomaa, niin päivä on vaihtunut myöhäiseksi illaksi.Ripsien ja silmien kanssa. Nuo silmät tulevat vielä vaihtumaan, kunhan saan tilattua uudet.
Tadaa! Ranskalaista manikyyriä oli aavistuksen haasteellista sutia, koska nukella on niin pienet kynnet. Mutta onnistui sekin.


5 kommenttia:

 1. Voi ei, aivan ihana~~ miten ihmiset osaa ^^'

  VastaaPoista
 2. Great makeup, she looks beautiful now :) and french <3

  VastaaPoista
 3. Oi ei miten nätti! Oot tosi taitava! <3

  VastaaPoista
 4. Olet liian taitava!!♥ Niin kaunis ja huolellisesti tehty face'up, rakastan noita kynsiä! Vaatteet olet myös näihin kuviin valinnut hyvin, tuo lukkokoru on ihana! *3*~ ♥
  Uskon kyllä, että noita kynsiä oli hieman vaikea värjätä, pienen kokonsa vuoksi, mutta hyvin onnistuit, aivan liian hyvin!
  Ihana, että kuitenkin sait nukkesi naaman valmiiksi! ( .n v n. )// ♥

  VastaaPoista
 5. Panda: Kiitos! Kiva, että pidät. :)

  Magni: Thank you! So nice to hear. <3

  Uraru: Kiitos, ja uusi neiti kiittää myös kehuista! <3

  Pop.Zzero: Kiitos, ihana kuulla! Tämän faceupin tekemiseen meni kyllä paljon kauemmin, kuin aiempien. Mukava, että näkyy myös lopputuloksessa! Mekko on itseasiassa Adairan ja ainoa vaate, joka sopi hyvin uudelle neidille! Mutta hyvä, että passaa kokonaisuuteen. :D

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)