26. toukokuuta 2015

Raincurl nätiksi!

Ponikokoelmani sai pitkästä aikaa uuden jäsenen. Raincurl on julkaistu vuonna 1989-1990 ja kuuluu sarjaan Rainbow Curl Ponies. Tämä on ensimmäinen ponini kyseisestä sarjasta. 

Saapuessaan Raincurl oli erittäin likainen. En ole pitkään aikaan saanut hyppysiini vastaavassa kunnossa olevaa ponia! Ihme kyllä ponin jouhet ovat kuitenkin täyspitkät, ja liasta. tahmasta ja takuista huolimatta ne ovat yllättävän hyvässä kunnossa. 
Pesun jälkeen poni oli edelleen harmaa, joten näytin sille taikasientä. Arvatkaa mistä kohtaa olen tässä vaiheessa pyyhkäissyt! :DHarjasta puuttui muutama blugi karvaa, joten sain pitkästä aikaa reroottailla ponia. Onneksi sattui olemaan kyseistä väriä varastossa!Tukka suoristettu takuista ja kampausta vaille valmis!Raincurl puunauksien jälkeen. Nätti poni siitä kuoriutui!6 kommenttia:

 1. On kyllä söötti! Hyvin sait ponisen kuntoon, tuli jo melkein itku kun näki ponin tuossa kunnossa missä sinulle saapui.. :"- D
  Taikasieni kyllä toimii aina! ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ponista tuli kyllä yllättävän siisti ja suloinen. Ja lisätään vielä valkoinen! ;) Taikasieni on kyllä ihan mahtava kapistus! Hurraa! :D

   Poista
 2. Oi tulipa siitä nätti! Nuo ensimmäiset kuvat... miten harmaa se onkaan!

  VastaaPoista
 3. Todella suloinen poni! Tekee mieli itsekkin aloittaa ponikeräily blogisi ansiosta! Täytyypä kyselle niitä tädin vanhoja poneja.

  VastaaPoista
 4. OMG mikä muutos!! Arvostan kyllä sun pitkäjänteisyyttä jaksaa kunnostaa noinkin kamalassa kunnossa ollutta ponia. Ihan mieletön! ♥

  VastaaPoista
 5. Chuiga, kiitos! Se oli kyllä yllättävän harmaa ollakseen joskus ollut valkoinen. Onneksi puhdistui hyvin! ^^

  Pasteija.Pussiahma, kiitos! Ihana kuulla, että blogini innostaa ponikeräilyyn! Jos tädilläsi on jossain poneja jemmassa, niin kannatta kyllä kysellä niiden perään. Ovat niin suloisia ja nostalgisia koristeita. :)

  Janina, kiitos! Tuossa riitti tosiaan puunaamista. :D

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)