31. heinäkuuta 2015

Korkokengät vertailussa (Withdoll, Narae ja Minifee)

Lupailin jokin aika sitten tehdä jutun nukkejen korkokengistä. Minulla oli aluksi vaikeuksia löytää sopivia korkkareita korkokenkäjalkoihin, jotenkin ajattelin jakaa löytöni muillekin. Eli esittelyssä on muutamia edullisia korkokenkiä omistamieni msd -nukkejen korkokenkäjalkaan.

Erityisen hyviä ja vaihtelevan hintaisia korkokenkiä saa tilattua suoraan useimmista nukkefirmoista. Esimerkiksi Withdollilla on upeita korkokenkiä! Nämä kengät sopivat takuulla firmojen omien nukkejen jalkaan, mutta postikulut saattavat nostaa hinnan äkkiä pilviin, ellei siinä samassa tilaa nukkea.

Omistamieni msd -nukkejen korkokenkäjalkoihin sopivat kuitenkin osa Tonner -nukeille suunnatuista kengistä. Näitä kenkiä löytää vähän edullisemmin Ebaysta ja Etsystä. Lisäksi valikoimaa on mukavasti.

Kuvissa kenkämalleina Withdollin tyttö (harmaa) ja Narae (ns).
Linkit vievät Ebay:n myynnissä oleviin vastaavanlaisiin kenkiin.Ensimmäisenä omat suosikkini! Nämä Paul_zhangbyn kengät on tarkoitettu 22"Tonner American Model -nukelle.  

Sopii: Withdoll, Narae ja Minifee. Parhaiten ehkä kuitenkin minifeelle, koska korko on juuri sopivan mittainen. 

Löytyy täältä.Seuraavaksi ihanat pinkit ja vähän korkeakorkoisemmat kengät. Ostin nämä toiselta harrastajalta, mutta vastaavanlaisia on myynissä yhä. Nämä Paul_zhangbyn kengät on tarkoitettu 22"Tonner American Model -nukelle.  

Sopii: Withdollille ja Naraelle. Minifeelle aavistuksen liian väljät ja korkeat.

Löytyy täältä.Nämäkin Paul_zhangbyn kengät on tarkoitettu 22"Tonner American Model -nukelle.  

Sopii: Naraen ja Minifeen jalkaan. Withdollin jalkaan en äkkiseltään saanut puserrettua näitä, mutta olen nähnyt valokuvan, jossa kyseisen malliset kengät ovat nätisti Withdollin jalassa. Joten periaatteessa saattaa mennä Withdollillekin.

Löytyy täältä.Ihanat Releaserainin korokepohjaiset nilkkurit on myös tarkoitettu 22" Tonnerille. 

Sopii: Withdollin, Naraen ja pitäisi sopia myös Minifeen jalkaan. 

Löytyy täältä.Paul_zhangbyllä ja Releaserainilla on myös monia muita 22" Tonnerille tarkoitettuja kenkiä, joiden sopivuudesta en tiedä. Huomaa siis, että kaikki tuon kokoluokan Tonnerin kengät eivät välttämättä ole sopivia!

Olen ostanut omani sen perusteella mitä muut harrastajat ovat testailleet nukeilleen. Ainakin äkkiseltään voin sanoa, että Withdollille ja Naraelle useammat kengät sopivat
varmemmin, kuin Minifeelle, koska Minifee vaati hiukan vähemmän korkoa. Monissa kengissä on ilmoitettu mitat, joiden perusteella sopivuutta on helpompi arvioida. Lisäksi Googlettamalla ja muiden harrastajien kuvia katselemalla voi löytää kivoja ja sopivia kenkiä.

Ja lopuksi vielä muutama korkokenkäposeeraus Aeliasta.


4 kommenttia:

 1. Todella kauniita kenkiä! Pidin itse eniten noista mustavalkoisista ja pinkeistä♥ Aelialla on muuten myös nätti mekko!

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkokengät ovat ihania! <3 Minussa asuu pieni kenkäfriikki. :D

   Kiitos! Aelian mekko on itse tekemäni. ^^

   Poista
 2. Upeita kenkiä, varsinkin noi ruskeet nilkkurit ai että!! (>3<) On se kumma et oikeessa elämässä mua ei vois vähempää kiinnostaa joku kenkien shoppailu mut sit ku niitä ettii nukeille ni yhtäkkiä se onki kaikki kaikessa ja niitä vois tilata vaikka 10 paria yhteen soittoon! XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, älä muuta sano! Nukeille voisi ostaa vaikka kuinka paljon kenkiä! :D Mua tosin kiinnostaa kenkäshoppailu oikeassakin elämässä, mutta hyviä on niin vaikea löytää sopivaan hintaan, että niitä tulee ostettua harvemmin. Nukenkengät maksavat vähemmin ja vievät kämpästä vähemmän tilaa, joten niihin on hyvä hukuttaa kaikki kenkähamstrausinto. XD

   Noi ruskeat nilkkurit ovat kyllä ihanat! Ja ne lähetettiin vielä sievässä paketissa silkkipaperiin käärittynä. <3

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)