17. heinäkuuta 2015

Uusia peruukkeja ja niiden testailuja

Osallistuin keväällä Lutsin ja Leeken kimppatilauksiin ja sain tilaamani tavarat jokin aika sitten. Vaikka tilaukset tehtiin eri aikaan, niin kumpikin tilaus kotiutui ilokseni samana päivänä.

Onnistuin haalimaan kummastakin paikasta kasan peruukkeja, pari peruukin alle tulevaa suojaa, ripsiä ja silmäkotelon. Tuo kotelo on tosi kätevä silmien säilömiseen. Samalla tuli taas kerran huomattua, miten helposti pieniin nukketavaroihin saa kulumaan ison tukun rahaa!
Ja sitten itse peruukkeihin. Kokeilin niitä heti nukeille. Sifren ensimmäinen peruukki on vilahtanut kuvissa jo aiemmin. Kyseessä on Leeken W121, värissä babybrown.

Ostin peruukin koossa 7-8, mutta Leeken peruukit ovat sen verran reiluja, että kokoa pienempi olisi voinut toimia paremmin. Joka tapauksessa, tykkään tästä peruukista kovasti.Leeke W138, limited värissä bright ivory. 

Tätä peruukkia odottelin kaikkein innokkaimmin. Valitettavasti sain sen yhtä kokoa liian suurena, joten se ei pysy mitenkään päin Sifren päässä. Olisikohan tässä nyt hyvä syy alkaa haaveilemaan sd-kokoluokan nukesta?Leeke LR-015 D, värissä dark gray. Tämä peruukki on mielestäni ihan täydellinen Aelialle! 

Täytyy myöntää, että bongasin koko peruukin alun perin siksi, että se on Withdollin sivuilla Kiaran fullsetin peruukki. Koska malli näytti kuvissa tosi hyvältä, päätin tilata sen Aelialle.  Leeke W106 D, värissä pink cocktail. 

Tämäkin Aelialle suunniteltu peruukki meni ihan nappiin. Minusta tämä on ihanan haltiatyylinen! Ja myös väri on kaikin puolin sopiva.Luts CDW-68, värissä half carrot brown. Kivan sähäkkä peruukki!Luts CDW-03, värissä sienna brown.

Tämä peruukki on ihanan tikkusuora! Lisäksi jakaus on nätti.4 kommenttia:

 1. Ihania peruukkeja ja niin aidon näköisiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sattui kyllä hyvät ja sopivat peruukit tilaukseen! Kiva, jos myös näyttävät aidoilta. :)

   Poista
 2. Todella kauniita peruukkeja! Sait muuten uuden lukijan ;)

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä peruukit ovat kyllä ihania. Ulkomailta joutuu tilailemaan vähän omien arvailuiden perusteella, niin on kyllä kiva huomata, että peruukit sopivat niille nukeille, joille ne on ajatellut. ^^

   On aina mukavaa saada uusia lukijoita! Tervetuloa blogini pariin! <3 :)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)