22. heinäkuuta 2015

Makoeyes - uusia silmiä

Tilasi useampi kuukausi sitten Makoeyes:ltä parit uretaanisilmät. Ja koska ihastuin näihin silmiin täysin, niin päätin tehdä niistä ihan oman postauksen.

Silmät saapuivat pari päivää sitten. Firman toimitusaika oli erityisen hidas kovan suosion ja suurien tilausmäärien takia. Eli normaalisti toimitukseen ei pitäisi mennä ihan niin kauaa, kuin tällä kertaa meni. Itse silmät ovat suhteellisen hintavat ebayn 5-10 dollarin lasisilmiin verrattuna, mutta mielestäni kyllä hintansa ja kaiken odottelun veroiset. Ja uretaanisilmiksi 25 dollarin kappalehinta ei ole paha, sillä makon silmät ovat uretaanisilmien edullisimmasta päästä.

Silmät saapuivat hyvin pakattuina ja varsin sievissä laatikoissa.Molemmät silmät ovat kokoa 12mm. Ylemmät ovat Owl-010 ja alemmat Owl-007.Peruslasisilmiin verrattuna näissä silmissä on hiukan normaalia pienemmät iirikset ja pupillit. Tämän ansiosta ne tuntuvat sopivan erityisen hyvin Withdoll ja Narae -nukeilleni.

Aelia sai violetitahtavat silmät ja Seela vihreät.

 


Näiden lisäksi ostin toiselta harrastajalta vielä kahdet makoeyes:n silmät käytettyinä. En ole vielä tarkistanut sivuilta, näiden värien ja sarjojen nimiä, mutta ihania ovat! Livenä silmät kimaltavat kauniimmin, kuin kuvassa. 


4 kommenttia:

 1. Oi oi, kauniita silmiä!!
  Aelia kuin myös Seelakin, saivat upeat silmät! Olivat taatusti odottamisen arvoiset ♥ :o
  Lopussa näkyvät silmät myös todella kauniin väriset. ^ v ^♥
  Anteeksi, tämä kommentoiminen on jäänyt hieman, enkä tännekkään ole ollenkaan ehtinyt kommentoida.. ~ _ ~‘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo uudet silmät ovat kyllä tosi nättejä. Livenä vielä ihanampia kuin kuvissa, koska kimallus, hohde ja syvyys tuppaavat hukkumaan kuvassa. Ja ilokseni silmät sopivat hyvin noille tytöille. :)

   Kommentit ovat aina ihanaa luettavaa, mutta ei sitä aina ehdi kaikkialle kommentoida. Mullakin tulee monesti vain seurailtua ja lueskeltua blogeja. Vaikka olenkin välillä yrittänyt aktivoitua kommentoimisessa. Joten ymmärrän hyvin! :D

   Poista
 2. Kauniita silmiä neideilläsi! Varsinkin Aelian silmät ovat mieleeni. Sinulla näyttää olevan nukketavara-kausi tällä hetkellä, viimeksi peruukkeja ja nyt simmuja! ;) Ihanaa katsella miten nuket muuttuvat esimerkiksi peruukin vaihdossa!

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aelia sai kyllä nätit silmät. Minulla on tosiaan nyt nukketavarakausi ja meikkailukausi menossa. Keväällä oli ompelukausi ja syksyllä taas nukenhaalintakausi. Jännästi nämä vaihtelee! Mitähän seuraavaksi? :D

   Peruukki ja silmät kyllä muuttuvat nukkeja hirmuiseksi. Tuo muunneltavuus on juuri yksi niistä asioista, mitkä minua tässä harrastuksessa kiehtoo! :)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)