29. marraskuuta 2015

Good Hair Day

Kolme uutta peruukkia ja kolme tyttöä. Kelle uusi tukka sopii parhaiten?

Leeken kimppatilaus saapui ja sovittelin heti uudet peruukit kaikille ehdokkaille. Erityisesti Illusia oli peruukkia vailla, mutta Seela ja Sifre kaipasivat myös vaihtelua. 

Peruukki 1

W138
evecream

Illusia:


Sifre:


Seela:Peruukki 2 

W121 
väri: redcarrod (limited)

Illusia:


Sifre:


Seela:

Peruukki 3

PurePinkEve (Art wig)

Tässä peruukissa on hentoja vaaleanpunaisia raitoja ja latva valkea, mutta edellä mainitut eivät oikein tule esille kuvissa.

Illusia:


Sifre:Hämmentävää tässä peruukkisatsissa on se, että ne tuntuvat sopivan useammalle nukelle. Mikä on siis oikein hyvä, kun välillä on sattunut sellaisia peruukkeja, jotka eivät sovi yhtään kenellekkään!

6 kommenttia:

 1. Oi että kuinka ihania peruukkeja! Lempparini oli ehkä tuo ensimmäinen, varsinkin Illusiaa se puki mielestäni loistavasti :) Mutta olen kyllä samaa mieltä, että jokainen peruukki tuntui sopivan joka neidille ^^

  VastaaPoista
 2. Minusta ensimmäinen peruukki sopii parhaiten Sifrelle ja punainen Illusialle. Todella kauniita kuvia, peruukit ovat kaikki nättejä, samoin tyttösesi♥ Seelan ilme on upea, todella jännämys♥ Plus Illusian vaatteet ovat ihanat :3


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
 3. Melkonen sieni tuo unoaasi, punainen hällä oli lempparini, kuten myös vika peruukki ja ensimmäinen näytti Sifrelle uppoovan hyvi.

  VastaaPoista
 4. Melkonen sieni tuo unoaasi, punainen hällä oli lempparini, kuten myös vika peruukki ja ensimmäinen näytti Sifrelle uppoovan hyvi.

  VastaaPoista
 5. Eka parhaiten no kaikille ja toinen Seelalle kolmas Illusialle.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista ja vastauksista! <3

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)