3. marraskuuta 2015

Illusian varaosat

Ajattelin, että varaosapostaus sopisi hyvin Halloweenin jälkitunnelmiin!

Illusian laatikko saapui hiukan tytön jälkeen. Koska loota on niin soma, niin halusin esitellä senkin täällä. Kannessa on suloinen kuva, jossa on Unoa Lusis ja Sist.Muiden nukkejeni laatikkoihin verrattuna, erityistä tässä laatikossa on se, että nukke ei mahdu siihen jalat suorana, vaan jalat täytyy laittaa hiukan koukkuun. Lisäksi ostin Illusialle erään erityisen varaosan... Koska Fairy Skin Unoaa on vähän vähemmän liikkeellä (valmistetaan vain eriä), niin sain vahdata myyntipalstoja jonkin aikaa, että sopiva varaosa tuli vastaan. Lisäksi se maksoi mansikoita ja jouduin ostamaan sen USA:sta toiselta harrastajalta. Ilokseni varaosa oli kuitenkin käyttämätön, myyjä ihana ja paketti saapui nopeasti perille.


Tadaa! Hankin Illusialle toisen rintapalan suuremmalla rintavarustuksella. Naureskelin kaverille, että tulipa hankittua nukelle kallis "rintojen suurennus". Perustelin tämän hankintaa itselleni sillä, että enempi varaosia nostaa myös nuken arvoa. Ja nyt noita voi ainakin vaihdella tarpeen mukaan.

Myyjä laittoi mukaan vielä ihanat, pitsiset nuken pikkupöksyt lahjaksi! Illusia ilahtui enemmän näteistä pikkareista, kuin isoista tisseistä.
Illusia: "Mikä kapistus tuokin taas on olevinaan?"

5 kommenttia:

 1. Voi Illuusiaa, on se niin söpö♥ Kiva että tyttönen sai kivaa tavaraa, neitiä tosin ei taida kauheasti kiinnostaa :'D


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illusia kiittää ja lupaa söpöillä ahkerasti jatkossakin!

   Joo, Illusia ei oikein arvostanut lisäosaa, vaikka minä siitä kovasti intoilinkin... :,D

   Poista
 2. Illusia on niin nätti~ >w<
  Hienoa että sait pitkään jahtaamasi varaosan. Ja pikkari-bonuksen. :''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota varaosaa sai tosiaan jahdata ja olen vieläkin vähän epäuskoinen siitä, että tosiaan onnistuin saamaan sen jo käsiini! Nyt tosin edessä on uuden osan viritys ja sen myötä nuken stringaus, jota odotan jo pienellä, kasvavalla kauhulla!

   Pikkaribonus kyllä lämmitti mieltä! :D

   Poista
 3. Toivon, että selviydyt tuon varaosan vaihtamisesta! Aina niin söpö Illusia <3 Miltäs nuo pikkarit näyttää päällä? Kiva bonus :)

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)