20. marraskuuta 2015

Twice as Fancy Ponies

Twice as Fancy Ponies on lempisarjani ensimmäisen generaation My Little Poneista. Siksi blogini on nimetty kyseisen ponisarjan mukaan. Kun aloitin bloggailun 2011, niin blogin nimi oli vielä "Twice as Fancy Ponies Blog". Myöhemmin kiinnostuin myös nukeista ja lyhensin blogin nimeä.

Twice as Fancy Ponies -sarja on julkaistu vuonna 1987. Erikoista näissä poneissa on se, että niiden kuvio jatkuu ympäri kroppaa. G1 poneilla on yleensä vain yksi symboli kankussaan. Myöhemmin tästä sarjasta on julkaistu toinenkin versio, mutta en ole siitä läheskään yhtä innostunut kuin ensimmäisestä sarjasta. Enkä edes taida omistaa yhtään toisen sarjan poneista.
En lapsena omistanut yhtäkään Twice as Fancy Ponies -sarjan poneista, mutta ihailin niiden kuvia ponikirjoissa ja värityskirjassa. Erityisesti ihastuin Dancing Butterfliesiin ja kyseisen ponin kuva jäi kummittelemaan mieleeni, kunnes vasta pari vuotta sitten sain sen omakseni. Ehkä siksi tämän sarjan täyteen saamisesta tuli yksi ponikeräilyni päätavoitteista. Sain sarjan täyteen viime kesänä, kun poikaystäväni hankki minulle syntymäpäivälahjaksi Milky Wayn.

Dancing Butterflies ja Milky Way


Up, Up and Away ja Love Melody


Sugarberry ja Sweet Tooth7 kommenttia:

 1. Kauniita poneja! Omia suosikkejani ovat Sweet Tooth ja Sugarberry. Milky Wayn harja on myös upea!


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sweet Tooth ja Sugarberry ovat kyllä ihania. Ja Milky Waylla on toisaan, ihana harja, ainoa noista, jossa on useampaa väriä. :)

   Poista
 2. Kauniin pinkit harjat Up Up and Awaylla ja Love Melodylläsi on!
  Milky way on myös yksi ikuisista lemppareistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla on vielä ihanan pinkit harjat, toivottavasti eivät haalistu! ;) Up Up and Awaylla on alkuperäinen harja ja poni on muutenkin säilynyt tosi kauniina.

   Love Melodyn olen rerootannut, koska edellinen omistaja oli parturoinut sen kaljuksi. :/

   Poista
 3. Mulla oli lapsena toi milky way, tosin se oli niin kulunut, että tähtiä oli vaan muutama :D noi kaikki ponit on upean näköisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tähdet tuntuu olevan vähän haalistuvaa sorttia. Kiva, että sulla oli Milky Way! Se on kyllä ihana.

   Osa noista poneista on säilynyt tosi nättinä ja osan taas olen kunnostanut, kun ovat saapuneet vähän kärsineempinä. Etenkin Love Melody oli saapuessaan lähes baitti -kuntoinen, tai siis baittina sen ostin. Onneksi sai vielä nätiksi! :D

   Poista
 4. Upeita poneja:) Btw jos joku haluis neuvoo jotenkin yksinkertaisesti miten saan blogiini erillisiä sivuja (esim. mun monsterit) nii profiilistani pääsee blogiini:)

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)