16. marraskuuta 2015

Pandoran lipas - tai ehkei sittenkään

Osallistuin tällä kertaa Crobidollsin kimppaan ja tilasin Pandoralle toisen peruukin ja tiaran. Olen todella tyytyväinen peruukkiin, sillä se tuntuu sopivan Pandoralle täydellisesti!


Ja vielä kuva kimppasälästäni. Mukaan lähti peruukin ja tiaroiden myös violetit ripset, kumirinkuloita ja pitkävartinen työkalu, jolla saa vedettyä naruja nuken osien läpi.


Näitä tiaroita tilasin kerralla kaksi, kun ne olivat niin söpöjä! Tiarassa on oikeat (lasi?)kivet ja takana kampaosa, jotta se pysyy nuken päässä. Kampaosa on näppärä, mutta sotkee ärsyttävästi peruukkia, jos sen kanssa ei ole varovainen.


Ottaessani peruukkikuvaa, innostuin napsimaan koko shootin Pandorasta. 
10 kommenttia:

 1. Pandoraaaa! Peruukki sopii neidille täydellisesti :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia! Pandora näyttää aivan joltakin tyytymättömältä pikkuprinsessalta tiaran ja uuden peruukin kanssa ;3


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo! Pandora tosiaan ryhtyi prinsessoimaan uusien kamppeiden myötä! ;)

   Poista
 3. Ihana Pandora! Todella kauniisti pukee tuo peruukki, tiarakin on ihana! Mukavaa nähdä ostoksia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että uusi peruukki pukee. Noiden kanssa on välillä niin arvailua, kun ulkomailta tilatessa on vaikea hahmottaa miten saattaisi sopia nukelle päähän! :D

   Ja mahtavaa, että ostoksiakin on mukava nähdä! Pelkäsin jo, että nää ostospostaukst alkavat kyllästyttää, kun niistä on tullut postailtua viime aikoina aika paljon.

   Poista
 4. Kauniita kuvia Pandorasta! <3
  Tykkään siitä kuinka nätti nukke on ja että kasvot antavat asennetta! Uusi peruukki sopii mainiosti ja nuo muutkin ostokset vaikuttavat hyviltä. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava, että uusi peruukki sopii tytölle ja kiva, että pidät kasvoista! Pandoraa oli kyllä vaihteeksi hauska kuvailla. :)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)