25. toukokuuta 2016

Minifee Mio

Sain stailattua Mion ja päätin samalla, että nuken nimeksi tulee Friia.

Friialla on nyt ruskeat Enchanted Dollin silmät, jotka hankin alun perin Aarnille. Ostan Friialle toiset silmät, kun sopivat tulevat vastaan. -Tai mahdollisesti Aarnille, koska nämä tuntuvat sipivan Friialle varsin hyvin.

Sininen Lutsin peruukki tulee jäämään tytölle. Mekko on lainassa muilta minifee -tytöiltä, mutta tulen varmasti tekemään tälle vielä omia vaatteita. Lisäksi suunnitelmissa on hankkia nukelle omat korkkarijalat ja tehdä jonkinlainen manikyyri.








6 kommenttia:

  1. Awww miten söpöinen! ♥ Tuo vika kuva on tosi ihana. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi nättejä kuvia Miosta, tai siis Friiasta! Siniset hiukset ovat minun kirjoissani aina plussaa! :)
    Katselin itsekin tätä nukkea kun oli myynnissä, mutta MSD-koko ei ehkä ole hartsisissa minun juttuni... kiva että pystyy silti katsomaan kuvia sinun blogistasi tästä kauniista nukesta. MNF Mio on minusta minifeeistä kaunein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo peruukin sininen sävy on minusta aivan ihana ja tuntui jotenkin kuuluvan Friialle.

      Minulle taas msd on juuri se sopiva koko. Ihailen aina muun kokoluokan nukkeja ja etenkin sd -koossa löytyy aivan ihania moldeja, vaatteita ja kenkiä. Ehdottomasti kauneimmat nukkekorkokengät! Mutta jotenkin vain msd tuntuu kätösiin sopivalta. Saa tosin nähdä, jos sitä kuitenkin joku päivä vielä sortuu isompiin nukkeihin. ;)

      Hauska kuulla, että muutkin katselivat nukkea! Mio on kyllä ihana Minifee, todella persoonallinen ja suloinen. :3

      Poista
  3. Oi että miten nätti Friia onkaan! Nuo hiukset on upean väriset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Friia on kyllä ihana. :3 Tykkään itsekin kovasti tuosta peruukista. Vielä kun saisi pidettyä nuo kiarat siisteinä! :D

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)