11. lokakuuta 2016

Pullip MIO -saapuminen

Päätin viimeinkin hankkia Pullip -nuken kokoelmieni jatkoksi. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin Make it Own -nukkeen, jonka voi koota ja meikata itse. Syy tähän oli se, että halusin päästä meikkailemaan ja stailaamaan Pullip -nukkea. Ja kauniiseen stock -kokonaisuuteen en kuitenkaan malttaisi kajota.

Tilasin nuken Pullip Stylestä jokin aika sitten ja paketti saapui kotiovelleni alle viikossa. Ihan mielettömän nopeasti! Bjd -nukkejen kanssa olen tottunut odottelemaan monta kuukautta.

Tässä saapumiskuvia uutukaisesta! Pullip MIO ns -värisellä iholla kotiutui kauniissa laatikossa. Laatikkoon oli merkattu näkyvästi sen olevan särkyvää laatua. Itse nukkepakkaus oli kääritty paksuun kuplamuoviin, jonka päällä oli kirjekuoripussukka. Nuken laatikossa on ihanat kuviot. On aina mukavaa saada kauniisti pakattuja asioita!

Takapuolella on ohjeistettu, miten nukke tulee koota. Vilkaistuani ohjeita, päätin googlettaa monipuolisempaa tutoriaalia blogimaailmasta.Laatikon sisusta (sumensin vähän nuken kroppaa).

Tässä on ihan yllättävän paljon osia! Ja nuken silmäsysteemi on monimutkaisempi, kuin odotin. Jännää nähdä miten se toimii käytännössä! Mukana tulleet ripset näyttävät sen verran sotkuisilta, että ensi silmäyksen perusteella tulen varmasti vaihtamaan ne uusiin.

Postailen seuraavalla kerralla (eli pian) miten nuken meikkaaminen ja kokoaminen sujuivat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)