28. syyskuuta 2011

Baby Susie ja Baby Brother Sweet Celebrations

Baby Susie on vuodelta 1992. Poni kuuluu Internationla - Best Friends Ponies -sarjaan. Susielle kuuluu pieni koirakaveri, joka on ilmeisesti löytänyt itselleen uuden ystävän, kun ei seurannut Susien mukana.

Baby Susie on mukavassa kunnossa. Ponin on ihanan raikkaan värinen ja koirasymboli on suloinen. Lisäksi pose on suosikkini babyjen asennoista. Jotenkin ihanan herttainen ja suloinen.Baby Brother Sweet Celebrations on vuodelta 1988. Poni kuuluu Loving Family Ponies -sarjaan. Sarjassa tällä perheponilla on omat vanhemmat ja sisko. Erityistä tämän sarjan pikkupojissa on se, että niiltä puuttuu oriskarvat kavioista. Useimmilla MLP oriilla siis on "karvat" kaviossa.

Tämä pikkupoika on jotenkin todella hellyyttävä. Pidän erityisesti kaksivärisestä harjasta, jonka värit ovat siis toinen toiselta ja toinen toiselta vanhemmalta peritty. Lisäksi ponin ilme on kovin  hyväntuulinen ja viaton.4 kommenttia:

 1. Se on kylläkin Baby Brother Sweet Celebrations, c:llä, ei s:llä.

  VastaaPoista
 2. Niimpä muuten onkin! Sen siitä saa, kun julkaisee kirjoituksen yöllä. Kiitos oikaisusta Anonyymi, korjailen tuonne. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyväkuntoisia yksilöitä. Susie taitaa olla ruotsalainen. 8)
  Meillä kävi maanantaina kylässä sisko SC, käy katsomassa mun blogista fotot.
  Ps. Näillä leveänaamaisilla pojilla ei ole kellään vuohiskarvoja jaloissaan. Vain niillä sirommilla pojilla. Mutta näillä taas näkyy ikäänkuin hevosenkengän rajat kavioissaan. Taitanee olla ainoat kengitetyt MLPeet.

  VastaaPoista
 4. MirQ: Joo, Susiella on hieno teema. :D Pitää käydä kurkkaamassa siskoa!

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)