12. syyskuuta 2011

G1 Playsets

Sain lopultakin aikaiseksi kuvata kaikki omistamani My Little Pony leikkisetit. En varsinaisesti kerää näitä, mutta olen iloinen niistä, jotka ovat säilyneet lapsuudesta. Tosin, jos kirppiksellä tulisi halvalla rakennus vastaan, niin kyllähän se mukaan lähtisi...

Show Stable

Tämä rakennus on vuodelta 1989. Muista miten ilahtunut olin, kun sain tämän aikoinani joululahjaksi. Mukana tullut Lemon Drop on edelleen tallella, vaikka ei päässytkään kuvaan.


Pesun tarpeessa. Suurin osa tavaroista on tallella. Valitettavasti elämä (tai minä pienenä) on kohdellut kaltoin tätäkin tänöä, sillä muovi on parista kohtaa halki ja ovet pysyvät huonosti kiinni.


Perm Shoppe

Tämä rakennus on vuodelta 1986. Ulkoa hieman kellastunut ja muutama rusetti irronnut. Mukana tullut Fifi majailee ponihyllyssäni.


Suurin osa tavaroista on tallella, mutta jonkin verran myös puuttuu. Lisäksi tähän on tungettu piristykseksi muutama ylimääräinen tarra. Yritin repiä pois, mutta 90-luvulla tarroissa oli pahukset hyvät liimat.


Baby Bonnet School of Dance

Tanssilaitos on vuodelta 1985. Ollessani 9-vuotta, ostin rakennuksen kaveriltani viidellä markalla. Aika hyvä ostos. Katolla ei ollut rusettia, eikä mukaan tullut leikkisetin ponia tavaroineen, mutta kovin ihastuttava tämä silti on. Mustan silkkinauhan laitoin tuohon lapsena, enkä ole hennonnut ottaa sitä pois.


Rakennuksessa on vielä tallella kolme pikkuhahmoa.


Ponisalkku

Ei mitään hajua mikä ja kuinka vanha tämä viimeinen on.  Se on ollut siskollani niin kauan kuin muistan. Olen kutsunut sitä ponisalkuksi, sillä muovitetun tallin katolla on ollut vaaleanpunainen kantokahva. Tässä ollaan siis lapsena säilytetty poneja. MLP Landin leikkiseteistä ei löytynyt. Jos joku tunnistaa, niin kertokaa ihmeessä.

Tässä laukussa on aivan ihania kuvia. Eikun poneja tunnistamaan!Ja kuvat sivuilta:


Avattuna:

6 kommenttia:

 1. Vau, miten paljon sulla on ihania rakennuksia lapsuudesta :) Tuo silkkinauha on jotain niin herttaista!

  VastaaPoista
 2. Tuo ponisalkku ei ole varsinainen playset, vaan carry case eli tarkoitettu ponien kantamiseen mukana. Sinulla oleva näyttäisi olevan UK - versio. Noita carry caseja on erikokoisia, joihinkin pitäisi mahtua jopa 9 ponia, ellen väärin muista.

  VastaaPoista
 3. Aquila: Juu, ihanaa että ovat säilyneet. Tosin noista näkee kyllä, että niillä on leikitty paljon. :)

  anoria: Kiitos! Kiva, että selvisi mikä tuo oikein on. Luulen, että tuo on tarkoitettu kuudelle ponille, mutta muistaakseni siihen saa julmasti tunkemalla vaikka kuinka monta ponia... ;)

  VastaaPoista
 4. Voi miten nättejä! :) Ihana, kun ovat säilyneet lapsuudestasi!

  VastaaPoista
 5. Upeita ja hyvässä kunnossa.
  Tarrat saa pois, kun niihin levittää voita/vaseliinia/rasvaa ja antaa hautua. Rasva liuottaa tarrojen liimat pois.

  VastaaPoista
 6. MirQ: Kiitos vinkistä! Pitää kokeilla. :)

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)