12. syyskuuta 2011

Up, Up and Away & Baby Tiddly-Winks

Kauan himoitsemani Up, Up, and Away kotiutui jokin aika sitten. Tätä ponia kannatti odottaa, sillä se on loistavassa kunnossa! Jouhet ovat edelleen pinkit ja silkkiset.

Up, Up, and Away kuuluu blogini nimikko sarjaan, eli Twice as Fancy Ponies -sarjaan. Poni on vuodelta 1987. Erityistä tässä sarjassa on se, että ponien symbolit ulottuvat koko kylkien ja selän alueelle.
Toinen tulokas on Baby Tiddly-Winks. Ponin karvat ovat haalistuneet ja alkuperäistä sävyä on jäänyt vain muistoksi hännän juureen. Muuten babykin on ihan kivassa kunnossa.

Tiddly-Winks on vuodelta 1985 ja kuuluu Playset Ponies -sarjaan.6 kommenttia:

 1. Up, Up, and Away näyttää upealta! Onko sinulla pian tämä eka TAF-sarja täynnä? :)

  VastaaPoista
 2. Oho, en edes tiennyt, että Up Up and Awaylle kuuluu vaaleanpunaiset harjakset! Olin aina pitänyt vaaleita/valkoisia harjaksia hölmönä valintana tuon väriselle ponille... Mutta noilla pinkeillä jouhilla poni näyttää aivan ihanalta!

  -katti-

  VastaaPoista
 3. Annukkainen: Ihana on! Juu, sarjasta puuttuu enää yksi: Milkyway. Dancing with Butterflies kitiutui juuri, mutta odottaa vielä uutta kampausta, eikä siksi ole ehtinyt esittelyyn.

  Katti: Ihan samaa mieltä. Poni on paljon paremmin näköinen pinkein jouhin. :)

  VastaaPoista
 4. Myös minulle oli uusi tieto tämä karvojen väri! Voikohan niitä olla olemassa myös valkoisilla jouhilla, koska kahdella tapaamallani Upilla ei ole kummallakaan pienintäkään merkkiä hännän juuren normaalista pinkahtamisesta?

  VastaaPoista
 5. Bongasin Youtubesta vanhan TAF-mainoksen ja siinäkin jouhet ovat minun silmääni valkoiset:

  http://www.youtube.com/watch?v=wkrloYNN7xQ&feature=results_video&playnext=1&list=PL90EFF5B9BC12DF56

  Onkohan siitä sitten ollut eri variaatioita? Vaaleanpunaisilla jouhilla poni on tosi söpö.

  -katti-

  VastaaPoista
 6. Katsoin mainoksen (kiitos linkistä katti!) ja kyllä siinä minunkin silmääni on valkeat jouhet! Ehkä niitä on eri variaatioita. :D

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)