2. syyskuuta 2011

Custom: Baby Sweet Lily

Kolmas customini valmistui eilen. Nimesin sen Baby Sweet Lilyksi, koska maalasin symboliksi liljan.Tein customia useammassa osassa. Tässä muutamia kuvia projektin eri vaiheista. Pohjana toimi elämän runtelema Baby Northstar. Alkuperäinen suunnitelmani oli kunnostaa pikkuponi, mutta muovi oli kärsinyt niin suuria värimuutoksia, että ponista ei olisi enää saanut nättiä. Kuvassa ei edes näytä niin pahalta, kuin livenä. 


Ponin kroppa ja symbolit maalattuna. Silmät odottavat vielä käsittelyä. Maaleina käytin Folk Arteja ja päälle sivelin saman valmistajan mattalakkaa.


Ja pitäähän niitä haavereita aina sattua! Onneksi tuon sai korjattua.


Roottasin tukan kahden neulan ja hammaslangan avulla. Väreinä Dollyhairin Virgin Snow, Buttercreme, Sunlight ja Fairysbreath.


Lisää kuvia valmiista ponista. Tuo mariskooli sopii jotenkin sen tyyliin.
4 kommenttia:

 1. Kaunis pikku varsa! Tykkään tästä kovasti :)

  Mariskooli näyttää kieltämättä hyvältä kuvausrekvisiitalta!

  VastaaPoista
 2. eeieieieeeeii!!! Näin NÄTTIÄ ei saa tehdä! Tuo harjan väritys on sietämättömän KAUNIS! Roottaan kohta omaan päähäni tuon yhdistelmän.

  Onnistunut kustomointi, toden totta!

  VastaaPoista
 3. Ihastuin nyt niin totaalisesti tuohon harjasten väritykseen, että pakko kysyä: montako plugia aina kutakin väriä on? Entä onko molemmissa riveissä aina sama väri vastakkain?

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :)

  Koko harjassa: Virgin Snow: 16 blugia, Buttercreme 14 blugia, Sunlight 7 blugia ja Fairysbreath: 6 blugia. Riveissä samat värit eivät ole vastakkain, vaan sattumanvaraisesti (sen mukaan, mikä näytti kivalta). Sunlightit ovat suhteellisen lähellä, mutta eivät kuitenkaan ihan kohdakkain.

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)