23. syyskuuta 2012

Draculauran uusi mekko

Jotta Draculauran ei tarvitsisi kyyhöttää koko talvea uimapuvussa, niin tein sille uuden mekon ompelukorin jämätilkusta. Olen nyt sairaslomalla, niin pystyin hyvällä omatunnolla käyttämään päivän harrastuksiin. Lepoa sekin! Ompeleminen tosin olisi ollut hieman helpompaa, jos oloni olisi ollut parempi (lisäksi noi lääkkeet on vähän turhan tehokkaita...) ja jos olisin löytänyt jostain suoraan sopivat kaavat. Mutta kävi se näinkin! Lähikuvassa näkyy vähän yläosan leikkauksia.Draculaura sai entistä romanttisemman tyylin. Pitsinen hiusklipsi on H&M:stä.Kaavat, joista lähdin muokkaamaan mekon yläosaa, löytyy täältä. Lisäsin yläosaan yksityiskohtien lisäksi mm. prinsessaleikkauksen. Alaosaan en käyttänyt kaavoja, vaan käytin kaiken kankaan mitä oli jäljellä. Mekon alaosa on tehty kolmesta palasta ja yläosa viidestä.

Mitäs tykkäsitte mekosta? Minusta se onnistui ihan hyvin, ottaen huomioon, että se on ensimmäinen Monster High -nukelle tekemäni vaate. Tai ylipäätään ensimmäinen nukenvaate sitten ala-asteen.


Shortly in English:

I made a custom dress for Draculaura. I was sick so I had some time to sew. I think it turned out quite nice. 

4 kommenttia:

 1. Oi, mekkohan on tosi kaunis! Helma on ihana <3 Ja Draculauralle sopii niin mainiosti räväkän pinkin ja valkoisen tai mustan yhdistelmä :)

  Kiitoksia linkkivinkistä, nukenvaatekaavoille on aina käyttöä ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihastuin Dot Death Operettan mekon leveään helmaan, joten piti yrittää kokeilla saada yhtä leveä/pöyheä aikaiseksi. :)

   Joo, toi linkin takana oleva kaava on tosi hyvä peruskaava mittoineen! :)

   Poista
 2. Todella kaunis! Sopii Draculauralle täydellisesti! :)

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)