30. syyskuuta 2012

Rochelle

Kotiutin eilen signature Rochellen. Rochelle Goule on gargoilien tytär. En aluksi oikein pitänyt tästä nukesta, koska mielestäni sen silmät olivat liian isot ja toivat mieleen lähinnä Bratz -nuken. Kun näin nuken kaupassa, niin se olikin todella nätti. Rochellen kasvoissa on jotakin jännän eläimellistä ja nuken kasvonpiirteet eroavat muutenkin vähän sarjan muista hahmoista. Lisäksi tykkään kovasti noista siivistä.

Väriteemana pinkki ja harmaa toimivat tosi hyvin yhdessä. Lisäksi Rochellen asu on mielestäni sarjan hienoimpia. Rochellesta tuli äkkiä suosikkini.
Kaupassa oli kaksi nukkea joiden välillä arvoin. Kummankin ihon yksityiskohdat vaihtelivat ja ne näyttivät muutenkin vähän erilaisilta. Nappasin lopulta nukeista sen, jolla oli pidempi otsatukka ja enemmän tummia pisteitä kasvoissa.


Rochellen ihanat kengät. Nuo sukatkin ovat tosi söötit.


English:

My newest Monster High doll is signature Rochelle Goyle. She is the daughter of The Gargoule. I didn´t like this doll until I saw her at the store. And now Rochelle is my favorite! The combination of grey and pink is really pretty.

1 kommentti:

  1. Rochelle on ihana! Minulla ei ole yhtään Monster High-nukkea, mutta olen jo pidempään halunnut Rochellen (:

    VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)