29. syyskuuta 2012

Love Melody kauneushoitolassa

Twice as Fancy -sarjan Love Melody on pyörinyt kunnostettavien laatikon pohjalla melkein vuoden. Jostain syystä ponin kunnostus siirtyi siirtymistään. Pari päivää sitten sain viimeinkin aikaiseksi kunnostaa ponin.

Ponissa oli jonkin verran pintalikaa ja pää näytti aavistuksen vaaleammalta, kuin vartalo. Etujalassa on tumma tussitahra ja ponilla on asentovirhe. Lisäksi poni on käynyt etevällä parturilla: takkuisista ja haalistuneista karvoista, vain muutama on täyspitkiä. Suurin osa karvoista oli ihan nysäksi leikelty (vaikka kuvassa tuuheammalta näyttääkin).


Pintalika lähti melkoisen hyvin taikasienellä. Lisäksi uitin vartaloa vähän aikaa Vanishissa ja se kirkastui hieman. Ainakin minun silmääni sävy vastaa nyt suhteellisen hyvin pään sävyä. Tussitahraa en saanut pois, mutta roottasin ponille uudet karvat. En raaskinut leikata uutta harjaa ja häntää oikean mittaisiksi, joten jätin ne hiukan normaalia pidemmiksi. Kyllä tästä ihan hyllykelpoinen tamma tuli!
Shortly in English:

I bought Love Melody one year ago. I have been really lazy with her. Finally I desided to repair her. I washed her and reroot new hair. Now se looks cute again! New hair is a bit too long but I didn´t want to cut it any shorter.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)