26. syyskuuta 2012

Skull Shores Black & White Frankie

Vielä yksi Monsteri -aiheinen postaus, sillä en malttanut jättää tämän ihanuuden esittelyä myöhemmälle. Tänään postissa saapui uusin hankintani: Skull Shores Black & White Frankie. Kyseessä on siis täysin mustavalkoinen -nukke. Minusta on tämä on ihanan erikoinen versio Frankiesta.

Erityisesti pidän tuosta lyhyestä, vintage -henkisestä polkkatukasta. Tosin hiukset tuntuvat olevan tosi paksun "liiman" peitossa. Ilmeisesti Mattel halusi varmistaa, ettei yksikään karva pääse liikahtamaan pakkauksessa. -Ei pelkoa!Frankiella on yllään hauskan mallinen uimapuku. Tuli ihan kylmä, kun näillä keleillä kuvailin uimapukuun puettua nukkea parvekkeella.Sairasloman kunniaksi aloin väsätä myös Frankielle omaa mekkoa, mutta se on vielä vaiheessa, koska en osaa päättää mitä koristuksia siihen laitan. Saatan tosin jättää sen myös yksinkertaiseksi, jos en muuta keksi. Mekosta lisää siis joskus myöhemmin.


Shortly in English:

Skull Shore black & white Frankie is my newest Monster High doll. I really like her style! I am also planning to make a custom dress for her.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)