18. syyskuuta 2012

G3: Rainbow Swirl

Paistaa se päivä joskus risukasaankin! Löysin kirpparilta G3 Rainbow Swirlin. Sinänsä tapahtuma on jo jonkin sortin ihme, koska tämän kaupungin kirppareilta löytyy todella harvoin poneja. Olen siis löytänyt poneja kirppareilta tasan kolme kertaa: kaksi G3 -ponia ja yhden G1 -ponin. G1 ponia en edes silloin ostanut, koska se oli erittäin huonokuntoinen kimallevartaloponi. (Ja sillä tuli mukana hirmuinen satsi feikkejä. Mihin nyt nekin olisi tunkenut?)

Eilisen kirppisreissulla törmäsin myös todella moneen feikkiin. Suurin osa feikki-Lanardeja ja osassa iloinen teksti: "My Little Pony". Nooh, onhan niitä nähty. Mutta harvemmin noin montaa yhdellä reissulla. Feikkejä tuntui pursuavan miltei jokaisesta kojusta. Ehdin aina riemastua värikkäästä hännästä ja kappas, taas feikki!

Mutta palataan aiheeseen. Löytöni on siis G3 Rainbow Swirl. Ei mikään harvinaisuus, mutta puuttui sopivasti kokoelmasta. Rainbow Swirl on vuodelta 2002. Jalassa magneetti tallella ja kaikki karvat leikkaamatta. Kovin pintalikainen ja hieman takkuinen poni kuitenkin oli. Lisäksi sillä oli mukana jonkinlainen korisysteemi.


Poni pääsi kylpyyn, taikasienikäsittelyyn ja kampaajalle. Laitoin sille mehupillikiharat, koska ne tuntuivat jotenkin sopivan tuohon diva -poseen. Ponin hännän oranssit ja vihreät karvat olivat sekoittuneet ihanaksi oksennuksen väriseksi ruskeaksi. Erottelin värit omille kiehkuroilleen.Ja tunnelmointia luonnonvalossa.Tässä vielä kuva korisysteemistä. Milleköhän tämä voisi kuulua?


4 kommenttia:

 1. Olisikohan tuo se Sweetie Bellen kori jossa oli myös paahtoleipä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se tosiaan näyttää. Kiitos tunnistusavusta! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, passaavat ponille yllättävän hyvin. Taitaa olla tällä hetkellä ainoa kiharapäinen G3:eni. :)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)