6. marraskuuta 2012

C. A. Cupid

Ostin Cupidin ebayn kautta Englannista. Koska nettikaupat ovat toisinaan arpapeliä, niin aina ei voi olla ihan varma mikä versio sieltä on tulossa. Onneksi sain kuitenkin kovasti haluamani Sweet 1600 version! Eli ystävänpäivän Cupidin, joka on Walmart exclusive. Cupidista on julkaistu sittemmin myös signature (perus) versio, jossa on päiväkirja mukana. Uudempi julkaisu on mahdollisesti tulossa myös muihin kauppoihin.Signature ja Sweet 1600 versiot eivät eroa toisistaan paljoa. Suurimmat erot ovat kampauksessa (letin paikka, otsis, hiusten pituus) ja jaloissa. Signaturella jalat ovat mustat ja valkoiset osat on maalattu päälle ja 1600:lla taas toisinpäin. Muiakin pieniä eroja on, mutta nuo ovat selkeästi suurimmat. Jos siis päiväkirjaa ja pakkausta ei lasketa.

Muuta erikoista Cupidissa on se, että nukke jakaa kasvomuotin Ghoulian kanssa. Muilla nukeilla on tietääkseni omat, persoonalliset päänsä.


Cupidin luiset siivet! Minusa nuo ovat ihanat. Tuovat vähän kalmankeijun henkeä herkkään, rakkauden lähettiin -tai ennemminkin sen tyttäreen.


Kuten kaikilla Monster High -nukeilla, niin myös Cupidilla on näyttävät korkokengät. Näissä on ihanan paljon yksityiskohtia. Samalla näkyy vähän lähempää nuo jalkojen pitsikuviot, jotka toistuvat myös käsissä.


Lopuksi piirretty Cupid paketin takakannesta. Ystävänpäiväjaksossa Cupid on juontajana koulun radio-ohjelmassa. Olen nähnyt jaksosta vain trailerin, mutta ainakin siinä Cupid pääsi tähtäilemään ghouleja myös nuolilla.


English:

I bought Cupid from Ebay and I was really happy to get Sweet 1600 version. That was the one I wanted! There is also a signature version of her but it is release. Cupid is a daughter of Eros and radio host of monster high´s radio station. 

Cupid is a pretty doll. I like her (bone) wings, lace pattern and lovely shoes! At the same time she is scary and sweet.

6 kommenttia:

 1. Voih, ihana! Toivon vain koko sydämellä tämän kaunokaisen tulevan kylmään Suomeenkin <3 (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cupid on kyllä ihana. Toivotaan, että neito rantautuu pian myös suomeen! Signature -version pitäisi tulla/olla myynnissä vähän laajemmin. :)

   Poista
 2. Siivistä tulee mieleen ihanan puistattavasti rintakehän luut :) Tykkään kovasti tämän nuken hiusten väristä.


  -katti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja vielä, kun siipien keskiosassa on "selkäranka". Samaan aikaan hieno ja kaamea ja pinkkisävytteisellä nukella niin loistava! :D

   Poista
 3. Cupid on suosikkini MH-nukeista ja hankinkin sen itselleni heti kun Sweet 1600 - sarja julkaistiin. Tykkään ihan kamalasti noista ihanista huulista! Hiuksetkin ovat todella ihanat, mutta omaltani olen tuon sydänletin jo ehtinyt purkaa, koska siitä en niin erityisesti pitänyt. Ja kengät ovat mielestäni Cupidilla huonommat kuin muilla nukeilla, sekavat ja jotenkin huonosti tehdyt. Mutta muuten Cupid on kyllä ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cupid on kyllä tosi ihana ja persoonallinen! Himoitsin sitä kauan, ennen kuin uskalsin tilata ulkomailta. Aina hirvittää, että paketti hukkuu postissa.

   Minä taas tykkään noista (oudoista) kengistä, mutta ne on tosiaan huonommin tehty, kuin muilla nukeilla. Kun otin kengät pois jalasta, niin muovi vääntyi nilkan kohdalta niin, ettei enää mene sievästi jalkaa vasten. Eli aika hepposet nuo ovat!

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)