15. marraskuuta 2012

Venus McFlytrap

Viimeinkin Venus rantautui myös kylmään pohjolaan! Muualla näitä onkin ollut jo vaikka kuinka kauan kaupoissa. Venus on kasvihirviöiden tytär ja eroaa muista sarjan nukeista kivasti punk -henkisyytensä vuoksi.

Erityistä nukessa on pitkä ja värikäs tukka, jossa näyttävä sivusiili. Lisäksi nuken käsiä ja jalkoja kiertävät köynnökset. Venuksesta tulee mieleen Batman -elokuvasta tuttu Poison Ivy.


Kaupan hyllyllä oli peräti kuusi Venusta, kun valitsin omani. Kuudesta nukesta vain yksi miellytti silmää. Muut näyttivät jotenkin tylsiltä. En oikein tiedä mikä niissä oli, kun eivät vedonneet samalla tavalla.


Venuksen mukana tuli tytön lemmikki, lihansyöjäkasvi Chewlian.Venuksella on ihanat kengät! Kengännauhoista tulee mieleen köynnökset ja kärjessä virnistävät samanlaiset hampaat, kuin Chewlianilla.


On se vain nätti.


English:

Finally I found Venus! Venus is a daughter of the Pland Monster. Her cute plant-pet is called Chewlian. Venus has neat style and I like her hair. And like all Monster High dolls, she has awesome shoes!

4 kommenttia:

 1. Voih, ihana Venus ♥ Itse en välttämättä tätä tyttöä kuitenkaan hanki ): :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venus on ihana, mutta niin on moni muukin nukke. En minäkään ihan kaikkia hanki, joten joskus on pakko jättää joku ihana hankkimatta. ;)

   Poista
 2. Haha, en ole ainoa, joka syynää leluosastolla kaikki paketit läpi ennen kuin kelpuuttaa niistä yhden :D Yritän aina vähän katsoa, ettei kukaan jää/joudu seuraamaan hullulta näyttävää operaatiotani.

  -katti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, niimpä! Kaikkein rasittavinta on, jos monsterihylly on sijoitettu pääkäytävän varteen. Yripä siinä sitten olla herättämättä huomiota! Näin meillä sittarissa ja prismassa. Olen joskus napannut useamman mukaani ja mennyt tutkimaan niitä vähän rauhallisemmalle käytävälle. Kuinkakohan oudolta se on mahtanut näyttää? :D

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)