10. marraskuuta 2012

Monsteripojan uudet hiukset

Cam vampyyri -poika sai viimein uudet hiukset. Ja laittamista niissä olikin! Roottailin noita reilu viikon aikana useana iltana. Monster High -nuken jälkeen ajatus ponien roottaamisesta tuntuu suorastaan ihanalta...Haastetta hommaan toi se, että uusien Create a Monster -nukkejen päissä on yksi kohta tosi kovaa muovia. Kova muovi päälaella helpottaa peruukin kiinnitystä, mutta tekee roottaamisesta tosi vaikeaa. Yritin jopa polttaa muoviin reikiä kuumalla neulalla, mutta se mokoma oli niin paksua, ettei siitä tullut mitään. Lopulta irrotin osan kokonaan ja tein tilalle liimalla ja sideharsolla "muovin", johon oli helppo rootata tukkaa. Jotta muovi ei jäisi näkyville, niin hiuksia sai rootata melko tiheästi.Mielestäni poitsu näyttää hyvältä oikean tukan kanssa. Käytin hiuksiin Dolly Hairin Venomia ja Vampire Kissiä. Jälkimmäistä erityisesti sävyn nimen takia! Lopuksi muotoilin kampauksen kuuman veden avulla.

Mitäs pidätte cam -pojan uudesta tukasta? Frankie ainakin tykästyi kovin. :)


English:

I reroot new hair for my cam vampire boy. Ok, not "new hair" just hair because he didn´t had any! It was pretty hard because the hard skalp of cam dolls. I used Dolly Hair´s Vampire Kiss and Venom. I think that vamp boy turned out quite cute with his new hair! What do you think? :)

8 kommenttia:

 1. No räyh, mikä jätkä :D Ihana, oot taitava todellakin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vampyyrijätkäkin kiittelee uudistuneen olomuotonsa kanssa. ;)

   Poista
 2. Piti oikein käydä kurkkaamassa, miltä vampyyripoika näytti ennen :D Uusi tukkahan muutti sen luonteen ihan kokonaan! Teit tosi hienoa työtä ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, uusi tukka teki ihmeitä pojalle. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, tämä hevarityyli pukee miekkosta paljon paremmin (myös nuken omistaja tykkää). :D

   Poista
 4. Tulipas siitä upea! Mieletön, miten paljon nuken ilme voi muuttua pelkällä tukan vaihdolla. Nythän se näyttää ihan oikeasti vampyyrilta, eikä teinipopparilta. Tulee mieleen Veren vangit :) Nyt vain väkerrät sille sen arvoiset vaatteet, jonkun pitkän viitan/takin jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo tukka sai yllättävän paljon aikaan. Kannatti siis näperrellä pari viikkoa. Tälle on tosiaan suunnitteilla uudet vaatteet, en vain ole saanut päätettyä millaiset teen, jokin historiallinen tyyli voisi olla kiva. Viitta toimisi kyllä loistavasti! :)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)