25. marraskuuta 2012

Ghouls Rule Abbey

Mietin pitkään minkä version Abbeystä haluaisin. Aluksi en ollut hahmosta kovin innoissani, mutta Ghouls Rule elokuvassa Abbey oli niin valloittava, että se täytyi saada. Pidän eniten Abbeyn vaaleahuulisista versiosta, kuten Skul Shoresista ja Ghouls Rulesta. Loistava Abbeyn kasvovertailu löytyy Monsta High Nuket -blogista, täältä. Eri versioiden välillä on suhteellisen paljon eroja meikissä ja yleisilmeessä.

Koska minulla on SS nukkeja on jo kolme, niin päädyin näyttävään Ghouls Ruleen. Ghouls Rule Abbey on Walmart exclusive ja sitä ei myydä suomessa. Tilasin nuken englannista. Ja hyvää kannatti jälleen odotella, sillä GR Abbey on upea! Olen ihan myyty tälle kimaltelevalle nukelle.


Abbeyllä on muihin Ghouls Rule nukkeihin verrattuna herkkä, vaalea meikki. Nuken huulet ovat vaaleat ja silmäkulmista lähtee kauniit lumihiutaleet.Sivuprofiili. Nuken asuun kuuluu siniset muovihärpäkkeet (olkapäillä), joista en ollut ihan niin innoissani. Tuo panta taas on ihanan talvinen.


Abbeyn jäiset kengät. Nuken jalka kuultaa kenkien läpi ja korkoina on jääpuikot.


Nuken mukana tulivat myös Abbeyn tuomiset juhlia varten. Eli soma kakku, jossa on koristeena hattupäinen hämähäkki. Kakkua kannattelee teline, joka muodostuu luisista käsistä. Tuo kakku alustoineen on siis irrallinen. Vieressä Abbeyn korimainen käsilaukku.


Abbeyn asu ilman sinisiä muovijuttuja. Mekko on tosi nätti ja siinä on ihania yksityiskohtia. Abbeyn teemaan sopien kokonaisuus on talvinen ja tuo vahvasti mieleen huurteen ja jään.


English:

My Ghouls Rule Abbey finally arrive! I bought her from England. This doll is Walmart exclusive so they don´t sell her in Finland. This Abbey is really pretty! Her outfit reminds me of winter and she as lovely light makeup.

2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä kaikkein kaunein Abbey. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. Ja vielä niin ihanan kimalteleva! <3

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)