17. marraskuuta 2012

School´s Out Cleo

School´s out eli wave 2 Cleo on suosikki versioni Cleosta. Metsästin nukkea pitkään kaupoista, nettikaupoista ja ebaysta. Viimein sain ostettua yhden kohtuu hinnalla toiselta keräilijältä. Tämä Cleo saapui Itävallasta Nefera siskonsa kanssa. Olisin saanut siskosen myös lähimmästä marketista, mutta sain paljon halvemmalla yhdessä Cleon kanssa. Neferan esittelen pian omassa postauksessa.


Tykkään tästä Cleosta erityisesti sen hiusten ja kasvojen takia. Vino ostatukka on hieno ja turkoosat raidat ihania. Tinseliä on, muttei yhtään likaa. Cleon meikki on näyttävä ja huulissa peräti kahta sävyä. Ja mikä parasta, nuken silmät eivät harita juuri lainkaan! Lisäksi tuo asu on tosi kiva.
Ihanat kengät! Korkoina on kultaiset tiimalasit ja edessä kultaiset napit. Tykkään erityisesti sellaisista monsterikengistä, joissa on vähintään kahta eri sävyä. Kengät näyttävät heti paljon panostetummilta, eikä suoraan muotista nostetuilta.Signature Cleo ja Ghouls Rule Cleo. Miten nämä kaksi voivatkin olla niin eri näköisiä? Meikit, kulmat ja hiuset ovat ihan erilaiset. Lisäksi Ghouls Rulen iho on aavistuksen punertavampi.

Kummasta Cleosta pidätte enemmän? Olisi myös hauska kuulla mikä on suosikkiversionne kaikista Cleoista?  Cleo nuket tuntuvat eroavan toisistaan suhteellisen paljon.


English:

I bought Schools Out Cleo from another collector. She is stunning! And my favourite version of  Cleos. I like her hair and makeup. And she doesn´t have wonky eyes.

Schools Out Cleo and Ghouls Rule Cleo looks really different! Which one you prefer?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)