4. tammikuuta 2013

Baby Sweet Teps

Baby Sweet Teps kuuluu Baby Ballerina Ponies sarjaan ja on vuodelta 1990. Baby Sweet Teps tuli minulle ponilotin mukana reilu vuosi sitten. Sain vasta nyt aikaiseksi kunnostaa ja puunata sen. 

Ponilla tuntui olevan takkuista harjaa ihan järkyttävä määrä. Otsatukkakin on niin pitkä, että ulottuu kaulaan asti.


Pienellä puunauksella karvat sai ojennukseen, eikä super otsiskaan näytä enää niin hassulta. Poni sai siis perusteellisen pesun ja uuden kampauksen.
Minulla oli jo ennestään Baby Sweet Teps, mutta tämä poni on upgrade. Alkuperäinen pikkuponi on säilynyt lapsuudestani ja se on kokenut varsin kovia. Poni on kunnostettu uusia maaleja ja karvoja myöten, mutta silti naamassa näkyy paljon rosoja. Kuvassa alkuperäinen poni on vasemmalla. Uusi versio taas näyttää vanhan rinnalla hieman kellastuneelta.


English:

I got Baby Sweet Teps in a ponylot. She is an upgrade because I already had one. My original Baby Sweet Teps is from my childhood.  

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana! Itselläni oli tämä poni kans pienenä ja nyt minulla sitten löytyykin kaikki baby ballerina -ponit :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä baby ballerina ponit ovat kyllä tosi ihania! Lapsena tämä oli suosikkini (minkä seurauksena poni kokikin hiukan kovia...) :)

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)